Χορηγός φανέλας της Ίντερ η Betsson για τη σεζόν 2024/25

Ανανεώθηκε:
ιντερ χορηγος betsson
Photo Credits: IMAGO / aal.photo

Μια τεράστια συμφωνία κατάφερε να εξασφαλίσει η Betsson, καθώς όπως ανακοινώθηκε θα είναι ο βασικός χορηγός φανέλας της Ίντερ για τη σεζόν 2024/25.

ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Paramount+ ήταν ο κύριος χορηγός της φανέλας της ομάδας της Serie A από τους δύο τελευταίους αγώνες της περασμένης σεζόν, αλλά η συμφωνία με την αμερικανική υπηρεσία streaming θα λήξει στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με το FCInter1908.it, η Ίντερ έχει πλέον καταλήξει σε συμφωνία με τον σουηδικό στοιχηματικό κολοσσό – με την πηγή να εξηγεί ότι η συμφωνία αναμένεται να αποφέρει 30 εκατ. ευρώ συν μπόνους ανά σεζόν για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στην Ιταλία το τελευταίο διάστημα, ενώ επιδιώκει επίσης να δημιουργήσει την Betsson Sport – μια νέα πλατφόρμα με τον θρύλο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ως πρεσβευτή της μάρκας.

Ωστόσο, το δημοσίευμα τονίζει ότι το πλήρες εμπορικό σήμα της εταιρείας δεν θα εμφανιστεί στη φανέλα της Ίντερ λόγω ενός ιταλικού νόμου που απαγορεύει στους συλλόγους να εμφανίζουν τα ονόματα των στοιχηματικών εταιρειών.

Αντ’ αυτού, η πηγή αναμένει ότι το όνομα της εμβληματικής ιταλικής ιδιοκτησίας igaming της εταιρείας StarCasinò.Sport θα εμφανιστεί στη φανέλα για την επόμενη σεζόν.

Τέλος, το δημοσίευμα μοιράστηκε επίσης ότι η Betsson ξεπέρασε τις αντίπαλες προσφορές για το συμβόλαιο, συμπεριλαμβανομένου του ανταγωνισμού από την Qatar Airways χάρη σε μια πιο “προσοδοφόρα προσφορά” – με την αραβική εταιρεία να προσφέρει μόνο 16 – 18 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ