Βρετανία: Οι στοιχηματικές “κόβουν” εθελοντικά τις διαφημίσεις

Ανανεώθηκε:
Βρετανία στοίχημα

Οι ιστοσελίδες για στοίχημα και live καζίνο στη Βρετανία που ανήκουν στην BGC,  δεν θα διαφημίζονται πλέον στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο κατά την περίοδο της καραντίνας. Όχι όμως εξαιτίας κυβερνητικών περιορισμών.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιθέτως,  τα μέλη του BGC σε μία προληπτική κίνηση για να προστατέψουν τους παίκτες και να αποφύγουν τους όποιους κινδύνους για μία “βαριά” ρύθμιση, αποφάσισαν να σταματήσουν να διαφημίζονται στην τηλεόραση ή το ραδιόφωνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τα ήδη υπάρχοντα μηνύματα θα αντικατασταθούν με μηνύματα για υπεύθυνο παιχνίδι, θα δωρηθούν σε φιλανθρωπίες ή θα αντικατασταθούν.

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν πριν τις 7 Μάη και θα παραμείνουν σε ισχύ για τουλάχιστον 6 εβδομάδες, ως τις 5 Ιουνίου. 

Οι αγορές της Ισπανίας και της Σουηδίας έχουν εφαρμόσει αυστηρούς περιορισμούς στις προσφορές και τις διαφημιστικές καμπάνιες των στοιχηματικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά τα μέλη της BGC εξασφαλίζουν με αυτό τον τρόπο ότι δεν θα υπάρξει μία ανάλογη ρυθμιστική αλλάγη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BGC, Μάικλ Ντάγκερ δήλωσε: “Από την 1η μέρα της κρίσης σχεδιάσαμε ένα πλάνο για να προστατέψουμε τους πελάτες από πιθανούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένου της ανακοίνωσης μηνυμάτων για ασφαλές παιχνίδι. Αυτή η τελευταία κίνηση από τη νόμιμα ρυθμισμένη βιομηχανία υπογραμμίζει την δέσμευσή μας για ένα ασφαλέστερο στοιχηματικό και καζινικό περιβάλλον, με πολλούς συμπολίτες μας να νιώθουν απομονωμένοι και αγχωμένοι. Αυτή η σημαντική ανακοίνωση από τα μέλη μας θα έχει ως αποτέλεσμα στην απομάκρυνση του 50% όλων των διαφημιστικών υπηρεσιών μας σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Ελπίζω άλλοι μεγάλοι διαχειριστές όπως η Εθνική Λοταρία να ακολουθήσει το παράδειγμά μας”

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ