Βρετανία: Ένοπλος άνδρας οχυρώθηκε σε πρακτορείο!

Ανανεώθηκε:
πρακτορείο Βρετανία

Ένας ύποπτος φόρεσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, πήρε ένα τσεκούρι και ένα μακρύκανο τουφέκι με διόπτρα και απειλούσε τους αστυνομικούς σε υποκατατάστημα για στοίχημα στο Μέρσεϊσαϊντ!

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή του Σάτον και συμμετείχαν σε 7ωρη πολιορκία του πρακτορείου! Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου στις 2 το βράδυ, όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για έναν άντρα ο οποίος κατέστρεφε ένα στοιχηματικό πρακτορείο στο Μέρσεϊσαιντ.

Όταν κατέφτασε η αστυνομία στην περιοχή, ο άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα του καταστήματος, όπου ακουγόταν να καταστρέψει το κτίριο.

Μία γυναίκα βρέθηκε στο κτίριο με τον συγκεκριμένο άνδρα, αλλά κατάφερε να φύγει με συναίνεση του δράστη.

Εκπρόσωπος των αρχών δήλωσε: “Λίγο μετά από την άφιξη της αστυνομίας στο χώρο ο εκνευρισμένος άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του”

Η αστυνομία δήλωσε επίσης, ότι ο άνδρας φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και κρατούσε ένα τσεκούρι και ένα τουφέκι με διόπτρα ενώ απειλούσε τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί που κατέφτασαν πρώτοι πήγαν σε ασφαλές μέρος και κλήθηκαν οι ειδικές δυναμεις. Η περιοχή εκκενώθηκε και ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι όλη τη νύχτα ο δράστης απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του. Ως πρόληψη έκλεισαν οι γύρω δρόμοι από τις 6 το πρωί.

Το περιστατικό ολοκληρώθηκε στις 9.23 το πρωί και ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ