Βρετανία: Αύξηση της στοιχηματικής δραστηριότητας

Ανανεώθηκε:
διαδικτυακό στοίχημα

Στην τελευταία αναφορά της Βρετανικής Επιτροπής Παιγνίων σχετικά με τη δραστηριότητα των παικτών κατά τη διάρκεια της καραντίνας φαίνεται ότι το στοίχημα είναι και πάλι σε ανοδική πορεία, με τα δεδομένα από τις στοιχηματικές να αποκαλύπτουν μία άνοδο στον αριθμό των ανθρώπων που ποντάρουν, αλλά και στον τζίρο από τον Απρίλιο στο Μάιο.

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δεδομένα συλλέχθηκαν από την Επιτροπή και την ερευνητική εταιρεία YouGov, σχετικά με τη δραστηριότητα των πελατών κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κορωνοϊού. Σύμφωνα λοιπόν με τα δεδομένα, αυτοί που ερωτήθηκαν στο τελευταίο “κυμα”, το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου, το 68.2% υποστηρίζει οτι δεν έχει παίξει στοίχημα τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες.

Το ποσοστό έπεσε από το 70.3% της προηγούμενης αναφοράς, η οποία κάλυψε τους ερωτηθέντες το διήμερο 6-7 Μάη.

Συνολικά, μόλις το 1.1% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αύξησε το χρόνο ενασχόλησης με το στοίχημα, ενώ το 1.7% δήλωσε ότι αύξησε το μπάτζετ πονταρίσματος και το 0.4% δήλωσε ότι ξεκίνησε το στοίχημα κατά την περίοδο της καραντίνας. Εντωμεταξύ, το 3.6% δήλωσε ότι μείωσε τα πονταρίσματα και το ίδιο ποσοστό ότι αύξησε το χρόνο ενασχόλησης, ενώ το 2.1% δήλωσε ότι σταμάτησε το στοίχημα εντελώς.

Η έρευνα της YouGov υποστηρίχθηκε με δεδομένα από έναν αριθμό στοιχηματικών, οι οποίες σύμφωνα με την Επιτροπή καλύπτουν περίπου το 80% της στοιχηματικής αγοράς στη Βρετανία. Έτσι αποδείχθηκε ότι ο τζίρος αυξήθηκε κατά 15.5% μεταξύ Απριλίου και Μαΐου, στα 400 εκατομμύρια λίρες!

Ωστόσο, το συνολικό νούμερο των ενεργών παικτών μέχρι τις 28 Μαΐου έφτανε τα 14.7 εκατομμύρια, δηλαδή 1.2% κάτω σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Ο τζίρος στο κομμάτι των live games αυξήθηκε κατά 9% στα 184.3 εκ. λίρες, με τα άλλα παιχνίδια live καζίνο να βλέπουν άυξηση του 1.2%.

Το στοίχημα είδε τη μεγαλύτερη αύξηση (μήνα-μήνα) με τα έσοδα να αυξάνονται κατά 63.6% στα 101.4 εκατομμύρια λίρες. Η αγορά των Esports επίσης πήγε καλά, μετα έσοδα των στοιχηματικών να έχουν αύξηση 36%, στα 4.6 εκατομμύρια λίρες.

Εντωμεταξύ, το πόκερ και τα virtual sports που κορυφώθηκαν μέσα στον Απρίλιο με τζίρους 20.1 και 12.8 εκατομμυρίων λιρών αντίστοιχα, είδαν τα έσοδά τους να μειώνεται καιτά 8.6% και 12% αντίστοιχα μέσα στο Μάιο.

Επίσης, υπήρξε αύξηση και στο χρόνο που ξόδεψαν οι παίκτες στοιχήματος μέσα στον Απρίλιο, με 2.3 εκατομμύρια παίκτες να αφιερώνουν πάνω από μία ώρα. Αυτός ο αριθμός έπεσε στα 2.1 εκατομμύρια μέσα στο Μάιο, με τη μέση στοιχηματική ενασχόληση να παραμένει απαράλλαχτη μήνα-μήνα στα 22 λεπτά.

Online Στοίχημα από παντού | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ