Βόλος: Έφερε και τον Κανταμουρό!

Ανανεώθηκε:
kantamouro volos

Ενίσχυση στην άμυνα πέτυχε ο Βόλος ΝΠΣ. Μπορεί ο Σεμπάστιαν Μπασόνγκ να αποχώρησε από την ομάδα, όμως οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λιασίν Κανταμουρό Μπετάιμπα. Το συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψαν οι δύο πλευρές είναι διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο παίκτης κατάγεται από την Αλγερία. Έχει αγωνιστεί κυρίως σε ισπανικές ομάδες. Παρόλα αυτά, έχει παίξει και σε συλλόγους άλλων χωρών. Βέβαια, τις περισσότερες συμμετοχές τις έχει γράψει στην ελβετική Σερβέτ. Ο 31 χρονος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Ωστόσο, η βασική του θέση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Θα μπορέσει όμως και να βοηθήσει σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη στα μπακ, και στις δύο πλευρές. Άλλωστε, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί τόσο ως δεξιός, όσο και ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση του Βόλου ΝΠΣ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Λιασίν Κανταμούρο Μπετάιμπα. Ο 31χρονος (5/3/1988) Αλγερινός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου με την ομάδα μας.

*Στη φωτό ο Λιασίν Κανταμούρο με το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Βόλος, Νίκο Βαβανέλο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Λιασίν Κανταμουρό Μπετάιμπα: To Who Is Who

Ο Λιασίν Κανταμουρό Μπετάιμπα κατάγεται μεν από την Αλγερία, αλλά γεννήθηκε στην Τουλούζη της Γαλλίας. Συγκεκριμένα, είναι γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1988. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στις ακαδημίες της Σοσό. Έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα και αναχώρησε για την Ισπανία. Υπέγραψε το πρώπο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, το 2011, παίζοντας από το 2008 στα τμήματα υποδομής της. Έκατσε στην Ισπανία μέχρι και το 2015. Την επόμενη χρονιά πήγε στη Σερβέτ, ενώ ξεχωρίζει και η παρουσία του στη Νιμ. Τελευταίος σύλλογος που αγωνίστηκε, πριν έρθει στον Βόλο ΝΠΣ, ήταν η Κονκόρντια της Ρουμανίας.