Το NBA χρωστάει τα… νοίκια!

Ανανεώθηκε:
Midtown Manhattan NYC

Συμβαίνει και στις… καλύτερες οικογένειες! Δεν είναι φήμη, είναι αλήθεια. Το NBA χρωστάει τα νοίκια! Ο λόγος για το κεντρικό κατάστημα της λίγκας, στη Νέα Υόρκη. Οι οικονομικές συνέπειες από την αναβολή του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικές. Μάλιστα, το NBA επιβεβαίωσε τις φήμες και απάντησε. Πάντως, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο προσπαθεί να κερδίσει το… στοίχημα της οικονομικής επιβίωσης.

Χαμηλή γκανιότα στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να σημειωθεί, ότι όλο αυτόν τον καιρό οι πωλήσεις των επίσημων προϊόντων του NBA γίνονται μόνο μέσω του διαδικτυακού store. Όπως γίνεται αντιληπτό, η αναβολή της αγωνιστικής δράσης έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στον οργανισμό. Και σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι το γεγονός πως διέρρευσε ότι η Λίγκα έχει αφήσει απλήρωτο το ενοίκιο στο κεντρικό κατάστημα της Νέας Υόρκης. Η είδηση μάλιστα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του NBA, καθώς το ESPN φιλοξενεί δήλωση που αναφέρει πως γίνονται συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ώστε να λυθεί το ζήτημα.

Η εταιρεία που αξιοποιεί το ακίνητο προχώρησε σε μήνυση κατά του NBA, καθώς υποστηρίζει πως δεν έχει πληρωθεί τα ενοίκια των μηνών Απριλίου και Μαΐου, με το ποσό να φτάνει το 1.25 εκ. δολάρια (συν 20.000 δολάρια τόκοι από την καθυστέρηση της πληρωμής).

«Όπως άλλα καταστήματα στην 5η Λεωφόρο, έτσι και αυτό του ΝΒΑ έκλεισε ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορωνοϊού. Λόγω αυτών των συνθηκών, πιστεύουμε ότι αυτές οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Έχουμε επιχειρήσει και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, να δώσουμε λύση στο θέμα με τον ιδιοκτήτη, που θα είναι δίκαιη για όλες τις πλευρές», ανέφερε από την πλευρά του το NBA.

Στοίχημα στη Betshop.gr | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή: iefimerida.gr