Το Betsson Foundation παίζει μπάλα στο Μονακό

Ανανεώθηκε:
betsson foundation formula 1

Η ομάδα Nazionale Piloti των οδηγών της F1 επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους για το 31ο World Stars Football Match για να αναμετρηθεί απέναντι στην ομάδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό.

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Louis II στο Μονακό, δυο ημέρες πριν από το πολυαναμενόμενο Grand Prix της F1, θα πραγματοποιηθεί ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας «World Stars Football Match» ανάμεσα στην ομάδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Nazionale Piloti και της ομάδας του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’, STAR TEAM FOR THE CHILDREN, με το Betsson Foundation να είναι ο Μεγάλος Χορηγός της διοργάνωσης.

Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, όπως η Betsson, μέσω του Betsson Foundation, θα είναι χορηγός της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Το Betsson Foundation σε συνεργασία με τον ΑΝΤ1 και το ANT1+, διοργάνωσαν ένα διαγωνισμό και κλήρωσαν 2 μοναδικά ταξιδιωτικά πακέτα για τον αγώνα.

Οι νικητές του διαγωνισμού, θα ταξιδέψουν στο Μονακό με όλα τα έξοδα καλυμμένα από το μεγάλο χορηγό, Betsson Foundation, για να παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα αλλά και να παίξουν μπάλα με τους διάσημους οδηγούς αγώνων και την ομάδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου B’!

Η Betsson θα προσφέρει μία ακόμα μοναδική εμπειρία στους νικητές του διαγωνισμού, καθώς θα έχουν την τύχη να παρευρεθούν στο δείπνο που θα πραγματοποιηθεί στο Mariot Riviera μαζί με τους οδηγούς της F1!

Μερικά λόγια για τη Nazionale Piloti

Η Nazionale Piloti είναι μια ιταλική ομάδα ποδοσφαίρου και αποτελείται από οδηγούς αυτοκινήτων σε ράλι και αγώνες της F1. Ιδρύθηκε το 1981 από τον Μάριο ντι Νατάλε και με την υποστήριξη του Ρικάρντο Πατρέζε, και έχει ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω διάφορων αθλητικών εκδηλώσεων. Με μια εντυπωσιακή πορεία, η Nazionale Piloti έχει συνεισφέρει τα μέγιστα, συγκεντρώνοντας πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ για τα παιδιά που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο.

Μερικά λόγια για τη STAR TEAM FOR THE CHILDREN

Η STAR TEAM FOR THE CHILDREN είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε από τον  Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ και τον Μάουρο Σέρρα. Τα τελευταία 31 χρόνια έχει οργανώσει και υποστηρίξει πάνω από 100 αθλητικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, με στόχο τη βελτίωση της ζωής των παιδιών που έχουν ανάγκη μέσω διάφορων πρωτοβουλιών.

Μερικά λόγια για το Betsson Foundation

Το Betsson Foundation είναι ένα καινοτόμο Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Betsson. Το Betsson Foundation προέρχεται από τη Σουηδία και έχει ως αποστολή να δημιουργήσει μια βιώσιμη και θετική επίδραση στην κοινωνία, υποστηρίζοντας πρωτοβουλίες που αποβλέπουν στη δημιουργία θετικών και μακροχρόνιων αποτελεσμάτων για την κοινωνία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στην υποστήριξη δρώμενων που προάγουν τον αθλητισμό, ενώ στους βασικούς πυλώνες στήριξης του προγράμματος ανήκουν επίσης το Υπεύθυνο Παιχνίδι, o πολιτισμός και η τέχνη, η βιωσιμότητα, η προώθηση καινοτόμων προσεγγίσεων και νέων τεχνολογιών στην κοινωνία και την οικονομία, η δημιουργική οικονομία και η επιχειρηματικότητα.Tags: