Θέλουν το επίδομα των 800 ευρώ οι ποδοσφαιριστές!

Ανανεώθηκε:
ποδοσφαιριστές επίδομα

Σε μια κίνηση που σίγουρα χαροποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, προχώρησαν ο πρόεδρος της Superleague 1 και ο πρόεδρος της Superleague 2. Ειδικότερα, ο Μηνάς Λυσάνδρου και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, κατέθεσαν αίτημαα μέσω επιστολής, ώστε οι ποδοσφαριστές των εθνικών κατηγοριών να πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ. Πρόκειται για την ενίσχυση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λόγω των νέων συνθηκών που διαμ΄ροφωσε στην αγορά η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Διαβάστε την αξιολόγηση του Stoiximan Live Casino από το Betarades.gr

Οι δύο κύριοι έστειλαν κοινή επιστολή στον Υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Κάπως έτσι, είναι γεγονός ένα κοινό… μέτωπο, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος. Οι Μηνάς Λυσάνδρου και Λεωνίδας Λεουτσάκος θεωρούν ότι πρέπει να συμεπριληφθούν και οι ποδοσφαιριστές στη μεγάλη λίστα του ΚΑΔ για το σχτικό επίδομα, της τάξης των 800 ευρώ. Άλλωστε, ειδικά στη Superleague 2, υπάρχει μεγάλος αριθμός παικτών που δεν έχουν… παχυλούς μισθούς. Κάτι που ισχύει σε πολλές περιπτώσεις και στη μεγάλη κατηγορία.

Να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές δεν είναι καταγεγραμμένοι στην ΕΡΓΑΝΗ, αλλά ζητήθηκε να γίνει μια εξαίρεση και να λάβουν το επίδομα. Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι προχωράει σε αυτήν την έκτακτη ενίσχυση με στόχο την αντιμετώπιση της διακοπής λειτουργίας των επιχειρήσεων. Έτσι, οι υπεύθυνοι των εθνικών κατηγοριών ζήτησαν να μπουν οι παίκτες στο ευρύτερο νομοθετικό πλαίσιο και να γίνουν δικαιούχοι του επιδόματος.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ