Τεράστιες απώλειες κερδών για τις στοιχηματικές λόγω Covid-19

Ανανεώθηκε:
online-stoixhma

Η πανδημία που επικρατεί παγκοσμίως λόγω του Covid-19, πέρα από την υγεία χιλιάδων ανθρώπων ανά τον κόσμο, αναμένεται να επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό και την οικονομία και ιδίως σε ορισμένες βιομηχανίες όπως αυτή του αθλητικού στοιχήματος.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είναι λογικό, έχει σταματήσει η αγωνιστική δράση σε όλα τα αθλήματα και πρωταθλήματα του πλανήτη πλην ελαχίστων, επομένως οι τζίροι των στοιχηματικών εταιριών έχουν πέσει δραματικά, καθώς περίπου το 80% των κερδών τους προέρχεται από τον στοιχηματισμό, ενώ τα υπόλοιπα έσοδα έρχονται από τα διαδικτυακά live καζίνο που διατηρούν.

Μέχρι στιγμής, το μεγαλύτερο πλήγμα φαίνεται να έχουν δεχθεί οι στοιχηματικές που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο William Hill αναμένει μείωση κερδών ύψους 120-130 εκ. ευρώ, ενώ η Flutter Entertainment προέβλεψε πτώση των κερδών κατά 125-140εκ. Ευρώ.

Όπως είναι λογικό, μεγάλη είναι η ζημιά που θα υποστεί και ο δικός μας… ΟΠΑΠ, καθώς τα πρακτορεία του σε όλη τη χώρα παραμένουν κλειστά λόγω της εξάπλωσης του Covid-19, με τους παίκτες να μην μπορούν να παίξουν “πάμε στοίχημα“, όπως και κανένα άλλο παιχνίδι. Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως αυτά τα νούμερα απωλειών υπολογίζονται στην καλύτερη δυνατή περίπτωση, δηλαδή, οι αθλητικές διοργανώσεις να παραμείνουν “παγωμένες” μόνο μέχρι τις 30 Απριλίου. Σε περίπτωση που η υπόθεση… κορωνοϊός τραβήξει παραπάνω, τότε τα “χτυπήματα” που θα δεχθούν οι στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως θα είναι ακόμη μεγαλύτερα.

Το αισιόδοξο της υπόθεσης όμως, είναι πως οι εταιρίες περιμένουν αύξηση του τζίρου και των κερδών από το αθλητικό στοίχημα μέσα στην επόμενη χρονιά, λόγω της μετάθεσης του Euro 2020.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ