Τένις: Ο Ρουμπλέφ εξηγεί τη μετάθεση του Roland-Garros

Ανανεώθηκε:
roland garros anavolh

To Γαλλικό Όπεν ή όπως είναι ευρύτερα γνωστό το Ρολάν Γκαρός μετατέθηκε για τις 20 Σεπτεμβρίου και ο Αντρέι Ρούμπλεφ δίνει τη δική του εξήγηση γιατί είναι σωστό που η σπουδαία διοργάνωση μεταφέρθηκε για το φθινόπωρο και δεν ακυρώθηκε οριστικά. Το Ρολάν Γκαρός είναι ένα από τα δύο μεγαλύτερα grand slam τουρνουά της χρονιάς και το ενδιαφέρον για το πάμε στοίχημα είναι έντονο κάθε καλοκαίρι.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Eίναι αλήθεια ότι οι τενίστες δεν έχουν σταθερό εισόδημα και τα λεφτά που κερδίζουν είναι αποκλειστικά από τα τουρνουά στα οποία συμμετέχουν ενώ και οι χορηγικές συμφωνίες με τις εταιρίες προϋποθέτουν αγωνιστική παρουσία και διακρίσεις με τη μορφή μπόνους.

Ειδικά οι τενίστες με χαμηλότερη κατάταξη, έχουν υποστεί μεγάλο οικονομικό πλήγμα λόγω της ακύρωσης πολλών τουρνουά, εξαιτίας του κορονοϊού.

Το Roland Garros, γύρω από το οποίο κινούνται 350-400 εκατομμύρια ευρώ, πήρε την απόφαση να μεταφερθεί την αμέσως επόμενη εβδομάδα μετά το US Open και για πρώτη φορά θα είναι το τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Πολλοί τενίστες παραπονέθηκαν για την πρωτοβουλία των Γάλλων καθώς δεν υπήρξε συνεννόηση μαζί τους, ωστόσο ο Αντρέι Ρούμπλεφ με μια πιο ψύχραιμη ματιά, συμπέρανε ότι είναι θετική η διεξαγωγή του Γαλλικού Όπεν, έστω και αμέσως μετά το τέλος του Αμερικανικού Όπεν.

“Στην αρχή εξεπλάγην με την απόφαση αλλά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πραγματοποιηθεί το Roland Garros, παρά να μην γίνει καθόλου. Σε αντίθεση με τα ομαδικά αθλήματα, οι τενίστες δεν έχουν σταθερό μηνιαίο μισθό. Βγάζουμε λεφτά, ανάλογα με τα αποτελέσματα που έχουμε στα τουρνουά. Δεν δεν παίζουμε, δεν κερδίζουμε χρήματα. Οπότε, σίγουρα είναι καλό που θα γίνει το Roland Garros καθώς προσφέρει πολλά χρήματα σε πολλούς παίκτες” είπε ο Ρώσος πρωταθλητής.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, τα Grand Slam έχουν αυξήσει εντυπωσιακά το prize money που δίνουν στους ηττημένους των πρώτων γύρων και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους τενίστες με μικρότερη κατάταξη, να κερδίσουν ένα ευκαταφρόνητο ποσό που το χρησιμοποιούν για να ικανοποιήσουν τα πολλά έξοδα που έχει ένας τενίστας σε ετήσια βάση (εισιτήρια, προπονητή, φυσιοθεραπευτή κλπ).

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή: sport24.gr