Τέλος στην έρευνα για ύποπτο στοίχημα θέλει ο Πακετά για μεταγραφή 96 εκ. € στη Σίτι

Ανανεώθηκε:
λουκας πακετα στοιχημα
Photo Credits: MARTIN DALTON / Alamy Stock Photo

Να λυθεί όσο το δυνατόν συντομότερα η υπόθεση για ύποπτο στοίχημα στην οποια εμπλέκεται επιθυμεί ο Λούκας Πακετά. Και έχει καλό λόγο, καθώς θέλει να προχωρήσει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι για 96 εκ. €.

Τελικοί με Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo Code FINALS
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτό αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι Times του Λονδίνου. Εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου κάνουν ήδη κινήσεις για να μπει τέλος στη σχετική έρευνα.

Να σημειωθεί ότι η Σίτι είχε κατ’ αρχήν συμφωνία για την απόκτησή του από τη Γουέστ Χαμ, την τωρινή ομάδα του Πακετά, τον Αύγουστο του 2023. Όμως, η κίνηση ναυάγησε με την είδηση ότι ο Πακέτα βρισκόταν έρευνα από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) για παραβάσεις που έχουν να κάνουν με το στοίχημα.

Οι άνθρωποι της Σίτι αποχώρησαν από τη συμφωνία μόλις έγιναν γνωστές λεπτομέρειες. Η έρευνα επικεντρώθηκε σε ισχυρισμούς για ύποπτα στοιχηματικά μοτίβα στη Βραζιλία σχετικές με κίτρινες κάρτες που έχει πάρει ο Πακέτα. Πάντως, έκαναν γνωστό ότι ενδιαφέρονται να υπογράψουν τον παίκτη σε περίπτωση που αθωωθεί.

Τα ύποπτα στοιχήματα για κίτρινη

Η έρευνα της FA πιστεύεται ότι επικεντρώνεται σε μια κίτρινη κάρτα που έλαβε ο Πακέτα για μαρκάρισμα στον Τζον ΜακΓκιν της Άστον Βίλα στις 12 Μαρτίου 2023.

Οι στοιχηματικές εταιρίες ανέφεραν ότι ένας ασυνήθιστος αριθμός στοιχημάτων τοποθετήθηκε στο να πάρει ο Πακετά κάρτα σε εκείνο το παιχνίδι.

Πάντως, ο ίδιος δεν έχει κατηγορηθεί για την τοποθέτηση στοιχήματος. Ωστόσο, ερευνώνται τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον του, σύμφωνα με ΜΜΕ. Ο παίκτης αρνείται οποιαδήποτε παράβαση, γνώση ή ανάμειξη.

Τελικοί με Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁 Promo Code FINALS
fonbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ