Σπουδαία συμφωνία της Stoiximan με τη Super League

Ανανεώθηκε:
stoiximan μουντιαλ 2022 logo

Σε μια σπουδαία συμφωνία ήρθαν Stoiximan και Super League, καθώς έγινε δεκτή η πρόταση της Stoiximan με 9,45 εκατ. για 2,5 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε ομόφωνα σήμερα Παρασκευή (16/12) να κάνει δεκτή την πρόταση της Stoiximan, η οποία και θα φέρει ένα τεράστιο ποσό στα ταμεία της Λίγκας. Η προσφορά έφτασε τα 9.450.000 ευρώ για τα επόμενα 2,5 χρόνια και η Super League έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση για την κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι εξελίσσεται στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας η Stoiximan θα βάλει το όνομά της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσό που θα εισπράξει η Λίγκα, είναι σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με την προηγούμενη κεντρική χορηγία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Εγκρίθηκε ομόφωνα σήμερα από το Δ.Σ. η πρόταση Κεντρικής Χορηγίας του Πρωταθλήματος της Super League από τη STOIXIMAN. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συμφωνία, για το καλό του κορυφαίου επαγγελματικού διασυλλογικού Πρωταθλήματος της χώρας μας, για τις ομάδες μας, αλλά και την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Με πρωτοβουλία και ενέργειες του Προέδρου της Super League κ. Ευάγγελου Μαρινάκη έγινε πράξη αυτό που είχε εξαγγείλει από την πρώτη ημέρα ανάληψης των θεσμικών καθηκόντων του στην ηγεσία της Λίγκας, με την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των ομάδων.

Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. σήμερα, επισφραγίζει αυτή τη μεγαλειώδη για το ποδόσφαιρό μας συμφωνία. Η Super League οφείλει να ευχαριστήσει και τις δύο εταιρείες που έδειξαν με τις προσφορές τους ότι πρέπει να έχουμε ελπίδες και όραμα για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας και της Super League. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες και για την προκαταβολή που θα δώσει ανάσα στις ομάδες του συνεταιρισμού αλλά και για την συνολική συμφωνία που αποτελεί εφαλτήριο αλλαγής επιπέδου στο ποδόσφαιρό μας».