Sportradar: Το Παγκόσμιο Σύστημα Ανίχνευσης Απάτης δωρεάν στις λίγκες!

Ανανεώθηκε:
ποδοσφαιρο στοιχημα αγωνες

Η Sportradar προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση που θα βοηθήσει στον εντοπισμό χειραγωγημένων αγώνων. Όπως μετέφερε ο γνωστός οργανισμός ανάλυσης δεδομένων και υπηρεσιών αθλητικής ακεραιότητας, θα διαθέσει τον ανανεωμένο κορυφαίο της μηχανισμό παρακολούθησης παιχνιδιών σε όποια αθλητική ομοσπονδία το επιθυμεί εντελώς δωρεάν!

Δες εδώ τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

Το Παγκόσμιο Σύστημα Ανίχνευσης Απάτης, όπως ονομάζεται επίσημα, θα μπορεί να χρησιμοποιεί χωρίς επιβάρυνση κάθε λίγκα από τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση της Sportradar αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

Sportradar Integrity Services – ο κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός  υπηρεσιών αθλητικής ακεραιότητας ανακοίνωσε την εισαγωγή Παγκόσμιου Συστήματος Ανίχνευσης Απάτης (Universal Fraud Detection System – UFDS). Η τεχνολογία που βασίζεται στην ήδη υπάρχουσα υπηρεσία παρακολούθησης στοιχημάτων, θα υποστηριχθεί και χρηματοδοτηθεί  από την Sportradar και θα προσφέρεται δωρεάν στις αθλητικές ομοσπονδίες ή στις λίγκες που το  επιθυμούν. Η διάθεση του UFDS θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2021.

Από το 2005, η Sportradar χρησιμοποιεί το τεχνικά προηγμένο σύστημα παρακολούθησης  στοιχημάτων – τo Σύστημα Ανίχνευσης Απάτης (Fraud Detection System – FDS) – για τον  εντοπισμό χειραγωγημένων αγώνων σε όλο τον κόσμο.

Μόνο για το 2020, 600.000 αγώνες επιτηρήθηκαν μέσω του Συστήματος Ανίχνευσης Απάτης σε περισσότερες από 1,000 διοργανώσεις από 26 διαφορετικά αθλήματα.

Τα τελευταία 15 χρόνια, περισσότεροι από 5.300 αγώνες έχουν χαρακτηριστεί ως ύποπτοι βάσει  των αναλύσεων του FDS. Το τμήμα ακεραιότητας της Sportradar έχει συνδράμει σε περισσότερες  από 400 αθλητικές πειθαρχικές κυρώσεις και 30 ποινικές καταδίκες που σχετίζονται με την  χειραγώγηση των αγώνων.

Με γνώμονα τη διαφύλαξη της ακεραιότητας του παγκόσμιου αθλητισμού, η Sportradar θα  διαθέσει αυτό τον αποδεδειγμένα αποτελεσματικό μηχανισμό σε όσες ομοσπονδίες και  διοργανώτριες αρχές θα ενδιαφερθούν χωρίς κόστος και θα αφορά όλα τα αθλήματα.

Οδεύοντας προς το επίσημο λανσάρισμα του UFDS τον Οκτώβριο του 2021, η Sportradar θα  συζητήσει με αθλητικούς φορείς ώστε να κατανοήσουν πλήρως την υπηρεσία ενώ ταυτόχρονα θα  συνεχίζει να την αναβαθμίζει και να την βελτιώνει.

Ο Κάρστεν Κόερλ, Διευθύνων Σύμβουλος της Sportradar Group δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι η  ακεραιότητα είναι θεμελιώδης για την εμπιστοσύνη του κοινού στον αθλητισμό και πως το φαινόμενο της χειραγώγησης αγώνων έχει επίπτωση σε όλα τα επίπεδα του αθλητισμού αλλά και  στους φιλάθλους. Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την ιστορία της εταιρείας μας, καθώς  ανακοινώνουμε την επερχόμενη έναρξη του βασικού συστήματος παρακολούθησης, χωρίς οικονομική επιβάρυνση σε οποιαδήποτε αθλητική ομοσπονδία που επιθυμεί να το  χρησιμοποιήσει. Αυτή η σημαντική επένδυση στην ακεραιότητα μέσω της πρωτοβουλίας UFDS,  αποδεικνύει τη δέσμευσή μας για την προώθηση της βιωσιμότητας του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο.

Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε την τεχνολογία και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε για να  διαχειριστούμε αυτήν την σημαντική δέσμευση, καθώς και να υποστηρίξουμε την παροχή του σε  νέους συνεργάτες με τους οποίος έχουμε ήδη ξεκινήσει να συζητάμε την εφαρμογή του UFDS στη  βάση της υφιστάμενης συνεργασίας με 70 και πλέον υπάρχοντες FDS συνεργάτες μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτήν τη συναρπαστική πρωτοβουλία η οποία προστίθεται στο αποδεδειγμένο ιστορικό της ακεραιότητάς μας, διασφαλίζοντας ότι το UFDS θα παίξει σημαντικό  ρόλο τις επόμενες δεκαετίες στην προστασία της ακεραιότητας του αθλητισμού που όλοι  αγαπάμε.”

Η εξειδικευμένη ομάδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πρόληψη της χειραγώγησης  των αγώνων σημείωσε:

«Χαιρετίζουμε αυτήν τη σημαντική δέσμευση του επί χρόνια συνεργάτη μας, της Sportradar. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς του Ολυμπιακού Κινήματος, ιδίως των Διεθνών Ομοσπονδιών, με τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές και τους διοργανωτές αθλητικών γεγονότων, για την επίτευξη μιας βιώσιμης προσέγγισης για την  προστασία όλων των αθλημάτων από φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων.

Εξακολουθεί να είναι σημαντικό για όλους τους αθλητικούς οργανισμούς να υιοθετήσουν τις καλύτερες δυνατές πρακτικές για την προστασία του αθλητισμού από την χειραγώγηση αγώνων.  Η αξιοποίηση αυτής της σημαντικής επένδυσης από την Sportradar με την αποδεδειγμένη και  αξιόπιστη επιτήρηση της παγκόσμιας αγοράς στοιχημάτων, μπορεί να αποτελέσει τη βάση ενός  ολιστικού προγράμματος ακεραιότητας. Επομένως, υπενθυμίζουμε σε όλους τους αθλητικούς  οργανισμούς για άλλη μια φορά, πως η «Στρατηγική των 3 Πυλώνων» όπως έχει οριστεί από την  εξειδικευμένη ομάδα της ΔΟΕ για την πρόληψη της χειραγώγησης αγώνων, είναι θεμελιώδης  προκειμένου να επιτευχθούν βιώσιμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα”.

Online Στοίχημα από παντού
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πηγή: sportradar.com