DEL

ΤΡΟΜΣΟ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Δημοσίευση: Κατηγορία: DEL

*16η αγωνιστική

*Στον Α’ γύρο: Κρίστιανσουντ – Τρόμσο 1-0

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Μόλις μία νίκη έχει η Κρίστιανσουντ στα έξι τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο την Τρόμσο (2-3-1).

ΤΡΟΜΣΟ

Προηγούμενο ματς: Eπικράτησε με 0-1 της Κουόπιο εκτός έδρας για τον δεύτερο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Νορντάς στο 54′.

Ο φορ Σέλβαγκ Νορντάς εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή των ημερών για την Τρόμσο. Με δικό του γκολ, η τελευταία επικράτησε της Στρομσγκόντσετ με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ πάλι ο ίδιος ήταν ο σκόρερ στην μεγάλη νίκη της Τρόμσο στην Φινλανδία την Πέμπτη για το Κόνφερενς Λιγκ. Ισορροπημένο παιχνίδι αυτό απέναντι στην Κουόπιο, στο οποίο κυριάρχησε η τακτική και οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά φοβισμένα. Παρόλα αυτά, η Τρόμσο αξιοποίησε μια όμορφη ανάπτυξη και κατάφερε να βρει το «χρυσό» γκολ που της δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Στο πρωτάθλημα, παραμένει χαμηλά ωστόσο τα αποτελέσματα της τελευταίας εβδομάδας αναμένεται να της ανεβάσουν την ψυχολογία. Τραυματίες οι Κοσκέλα, Έλιεν και Χάουγκααρντ.

Τρόμσο Στατιστικά

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την Βίκινγκ εκτός έδρας πριν από δύο αγωνιστικές. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Σβέντσεν, που σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του (46′, 67′).

Δίχως να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις την περασμένη αγωνιστική, η νεοφώτιστη Κρίστιανσουντ έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι δύο εβδομάδες. Σε εκείνο, ηττήθηκε εύκολα από την Βίκινγκ με 2-0 χωρίς πολλά πολλά. Ήταν άκρως παθητική και δεν φάνηκε να έχει διάθεση να κυνηγήσει κάτι από το ματς, για αυτό και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μάλλον στο ρελαντί.

Μπήκε έτσι τέλος στο μίνι αήττητο των τριών αγώνων (2-1-0), παραμένει ωστόσο σε καλή φάση και αν αναλογιστεί κανείς πως έκλεισε τον πρώτο γύρο πάνω από την ζώνη, αυτό της δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια της σεζόν. Σε φιλικό μεσοβδόμαδα, όπου έπαιξαν κυρίως αναπληρωματικοί, έχασε με 5-2 από την Άαλεσουντ. Τραυματίες οι Βίλιαμσεν και Άσμπακ.

Κρίστιανσουντ Στατιστικά

*8/10 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΤΡΟΜΣΟ – ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ