Τα live παιχνίδια της NetEnt αποτελούν τη διέξοδο γι’ αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση με όφελος για την τσέπη τους.

Πρόκειται για μια απ’ τις πιο δραστήριες εταιρείες στον τομέα των παιχνιδιών online live casino με προϊόντα που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες και απογειώνουν την εμπειρία της περιήγησης. Ένα απ’ αυτά τα προϊόντα είναι και το live game Wild Worlds.

Wild Worlds: Τα χαρακτηριστικά

Μπορείτε να το παίξετε σ’ όλες τις συσκευές και είναι εμπνευσμένο από κωμικά βιβλία σούπερ ηρώων. Προσφέρεται από σειρά χαρακτηριστικών και μας δίνει τη δυνατότητα να κοντράρουμε τέρατα όλων των μορφών και μεγεθών.

Όταν ξεκινάμε το live game Wild Worlds αμέσως αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Οπτικά, το πραγματικό παιχνίδι δεν απογοητεύει και παίρνει μόνο ένα δευτερόλεπτο για να καταλάβει κανείς ότι έχουμε να κάνουμε με ένα live game που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Τοποθετημένο μέσα σε αυτό που φαίνεται να είναι ένα κέντρο εντολών, οι τρεις χρωματιστοί σούπερ ήρωες φαίνονται καθισμένοι μπροστά στις οθόνες των υπολογιστών τους, απασχολημένοι σώζοντας τον κόσμο, καθώς τα γιγαντιαία τέρατα αυξάνουν την κόλαση στο παρασκήνιο – όλα στο ρυθμό ενός ήχου συνθεσάιζερ. Τα σύμβολα καταλαμβάνουν το ήμισυ της οθόνης και αποτελούνται από πράσινα, μοβ και μπλε πετράδια χαμηλής έως μέτριας αξίας που φέρουν φτερά, βλήματα, κύματα και τα ράμφη των υπερήρωων.

Το Wild Worlds είναι ένα γεμάτο παιχνίδι με μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών. Στο βασικό παιχνίδι, η λειτουργία Destroy μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία, τα σύμβολα μόνο ενός χρώματος παραμένουν στους κυλίνδρους ενώ τα υπόλοιπα αφαιρούνται. Στη συνέχεια, τα νέα σύμβολα πέφτουν στους κυλίνδρους, αυξάνοντας σημαντικά την πιθανότητα προσγείωσης νικητήριων συνδυασμών.

Οι δυνάμεις των ηρώων!

Για να πολεμήσουν τα τέρατα, οι φτερωτοί μας υπερήρωες κάνουν χρήση των έξοχων δυνάμεών τους. Κάθε νικηφόρος συνδυασμός θα βλάψει τα τέρατα και θα φορτίσει τον αντίστοιχο μετρητή ήρωα που βρίσκεται κάτω από κάθε σούπερ ήρωα. Αν ο μετρητής είναι γεμάτος, μια ειδική επιλογή πραγματοποιείται με ζημιές ποικίλου βαθμού ανάλογα με τον ήρωα που χτυπά τα τέρατα.

Συμπερασματικά, το live game Wild Worlds απαιτεί την προσοχή σας και κάνει εξαιρετική δουλειά για να σας κάνει να αισθάνεστε ότι συμμετέχετε ενεργά. Με αυτή την έννοια, οι παίκτες έχουν την αίσθηση ενός βιντεοπαιχνιδιού, κάτι που προφανώς ήταν ο στόχος των δημιουργών του παιχνιδιού. Ο κύριος στόχος είναι να διατηρηθεί «ζωντανό» το ενδιαφέρον των χρηστών και να διασκεδάζουν. Υπάρχουν τόσες πολλές στρώσεις και διαστάσεις και ακόμα και αν δεν είστε ιδιαίτερα λάτρης των σύγχρονων κουλοχέρηδων, υπάρχει ακόμα μια καλή πιθανότητα ότι θα σας κρατήσει εξαιρετική συντροφιά.