Αν θεωρείτε ότι μπορείτε να γεμίσετε το “πορτοφόλι” σας με μαγικό τρόπο, τότε το Wild Witches είναι ένα από τα live παιχνίδια, τα οποία μπορείτε να εμπιστευτείτε για να πετύχετε τον στόχο σας. Ο συγκεκριμένος live παιχνίδι είναι προϊόν της  NetEnt, η οποία μας επιβεβαιώνει κάθε φορά γιατί θεωρείται μία από τις πετυχημένες και κορυφαίες παρόχους λογισμικού για online live casino.

Τα χαρακτηριστικά του Wild Witches

Το Wild Witches υπόσχεται να σας προσφέρει ένα συναρπαστικό χρόνο, είτε παίζετε σε φορητό υπολογιστή είτε σε επιτραπέζιο υπολογιστή Linux, Windows ή Mac, καθώς είναι συμβατό και με τα τρία λειτουργικά συστήματα, όπως άλλωστε και τα περισσότερα live παιχνίδια της NetEnt.

Ένα από τα πιο καλοστημένα παιχνίδια της σουηδικής εταιρίας είναι το συγκεκριμένο live game, καθώς είναι σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μάγισσες δεν παραπέμπουν στην ηλικιωμένη και άσχημη μάγισσα, αλλά είναι έξι λαμπερές και εμφανίσιμες γυναίκες, οι οποίες αποτελούν τα κύρια σύμβολα του παιχνιδιού και παρατίθενται κατά φθίνουσα σειρά τιμών: μαύρο φόρεμα σε μπλε φόντο, πράσινο φόρεμα σε ροζ φόντο, μπλε φόρεμα ενάντια σε κόκκινο ουρανό, πορτοκαλί φόρεμα με ένα πράσινο φόντο, μωβ φόρεμα και σκούπα πάνω σε έναν ουρανό του καλαμποκιού, και τέλος μια ζοφερή μάγισσα ντυμένη με ροζ σε ένα κιτρινωπό τοίχο. Υπάρχουν επίσης και πέντε σύμβολα με χαμηλότερης αξίας και αυτά είναι ένας βάτραχος, ένας σκελετός, ένα ποντίκι, ένα μπουκάλι με εξωτερική μορφή νεκροκεφαλής κι ένα δοχείο όπου περιέχει στο εσωτερικό του ένα μάτι.

Το Wild Witches διαθέτει πέντε στήλες και 20 γραμμές πληρωμής, ενώ το χαμηλότερο δυνατό ποντάρισμα ανέρχεται στις 0,01 μονάδες και το υψηλότερο στις 80 μονάδες. Το background του παιχνιδιού είναι ένα πορφυρό τοπίο και η ανησυχητική μουσική με μια μάγισσα που τραγουδάει, μπορεί να σας οδηγήσει στις νίκες.

Κορυφαία γραφικά και ευχάριστο περιβάλλον

Το Wild Witches μπορεί να αποτελεί ένα από τα απλούστερα παιχνίδια της NetEnt, ωστόσο η σουηδική εταιρία το παρουσιάζει με κορυφαία γραφικά και κινούμενα σχέδια που το καθιστούν ευχάριστο στο κοινό. Τα όμορφα σύμβολα ξεχωρίζουν σ’ ένα σκοτεινό φόντο και όταν αναβοσβήνουν, τότε έχετε την ευκαιρία σας να πετύχετε νίκες. Οι ήχοι μπορούν να απενεργοποιηθούν ή να ενεργοποιηθούν με ένα πάτημα, ενώ μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τη λειτουργία αυτόματου παιχνιδιού.