Η NetEnt δεν θεωρείται τυχαία μια εκ των κορυφαίων παρόχων για live παιχνίδια, κάτι που επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά μέσα από τον κουλοχέρη της Wild Water, που υπόσχεται ένα ταξίδι στην… ανήσυχη δεκαετία του 1960. Μεταφέρει τον παίκτη στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου υπάρχει ένα κλασικό κόκκινο VW βαν, πλαισιωμένο από φοίνικες και άμμο, δημιουργώντας μια μοναδική εικόνα, πλαισιωμένη από τον ήχο των κυμάτων και φυσικά τους σέρφερς.

Η ανέμελη δεκαετία του ’60

Από πολλούς τα «σίξτις» θεωρούνται μια εποχή γεμάτη ευφορία και δυναμισμό, μια περίοδος απελευθερωτικής ζωντάνιας και αμφισβήτησης. Πρόκειται για μια δεκαετία που χαρακτηρίζεται από κοινωνική ανησυχία και μεταφυσική αγωνία. Χαρακτηριστικό φυσικά της συγκεκριμένης δεκαετίας είναι τα παιδιά των λουλουδιών, που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους. Μακριά μαλλιά, ξεβαμμένα ρούχα και ψυχεδελική ροκ μουσική, που είχαν ως ιδανικά τους την ειρήνη, την απελευθέρωση και την ισότητα. Με κάποιο τρόπο η NetEnt κατάφερε να περάσει όλα τα παραπάνω στο live game Wild Water, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ταξίδι στο χρόνο μέσα από το Wild Water

Η θεματολογία του παιχνιδιού ταξιδεύει τον παίκτη στις ανέμελες δεκαετίας του ’60, που σε συνδυασμό με τα γραφικά, τα χρώματα και τη μουσική κάνουν αυτόν τον κουλοχέρη μοναδικό. Πρόκειται για ένα κλασικό live game που διαθέτει πέντε τροχούς και 20 γραμμές. Στο background υπάρχει μια παραλία, όπου οι πρωταγωνιστές του slot κάνουν σερφ. Στους τροχούς περιστρέφονται άνδρες και γυναίκες που ποζάρουν ξέγνοιαστοι με τις σανίδες τους. Μάλιστα ανάμεσα τους εμφανίζεται στους τροχούς και ένας καρχαρίας, ο οποίος και έχει τη δύναμη να αντικαθιστά όλα τα σύμβολα. Ένα ακόμη δυνατό σύμβολο είναι αυτό του σέρφερ με τα γυαλιά ηλίου, το πιο πολύτιμο ωστόσο είναι αυτό του χρυσού σέρφερ. Είναι δεδομένο λοιπόν πως το Wild Water είναι ένα διασκεδαστικό live game, που θα σας συνεπάρει με τη θεματολογία, τα γραφικά και τους ήχους του, όσο και με τις λειτουργίες του.