Το μεγάλο ερώτημα του Wild Turkey είναι το εξής: Θα φάτε εσείς τις τρελές γαλοπούλες ή αυτές εσάς; Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί!

Η NetEnt δημιούργησε ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι που είναι βέβαιο πως θα κρατήσει την αγωνία των παικτών αμείωτη. Μπορεί τα γραφικά αυτού να μην είναι τόσο εντυπωσιακά όσο σε άλλα live παιχνίδια της εν λόγω εταιρείας, παρόλα αυτά υπάρχει περισσότερη διασκέδαση και αδρεναλίνη.

Wild Turkey με πρωταγωνίστρια την τρελή γαλοπούλα

Φυσικά, όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας από την ονομασία του παιχνιδιού, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του Wild Turkey είναι η …τρελή γαλοπούλα! Την συναντάμε σε διάφορες μορφές και χρώματα: Κάποιες έχουν περασμένο ένα κόκκαλο στη μύτη τους, ενώ κάποιες άλλες κρατάνε ένα κοντάρι. Τα σύμβολα με τις γαλοπούλες που εμφανίζονται στην οθόνη πλαισιώνονται από τα κλασικά σύμβολα των γραμμάτων και των αριθμών (A, K, Q, J, 10), ενώ στο αριστερό και στο δεξί άκρο της οθόνης οι δύο περικοκλάδες δίνουν ακόμα πιο ιδιαίτερο και διασκεδαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Γενικά, η ατμόσφαιρα του δάσους, η ύπαρξη ενός πολύ συμπαθητικού τοπίου και τα ντραμς που χτυπούν σε χαμηλό τέμπο στο background κρατούν σε εγρήγορση τους παίκτες, στην προσπάθεια που κάνουν να φτάσουν στην κορυφή. Το Wild Turkey διαθέτει πέντε τροχούς, τρεις σειρές και 20 γραμμές νίκης.

Κρατάει το ενδιαφέρον των παικτών

Το Wild Turkey αποτελεί ένα ιδιαίτερα απλό live game, ωστόσο καταφέρνει να κρατήσει το ενδιαφέρον τον παικτών σε υψηλό επίπεδο. Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας αυτού και η χαλαρή μουσική θα σας κάνουν να ξεχάσετε πως βρίσκεστε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή λάπτοπ σας, ταξιδεύοντας έστω και νοερά σε μία ζούγκλα γεμάτη από τρελές γαλοπούλες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί αυτές είναι πεινασμένες και έτοιμες για όλα!