Με εξαιρετικά γραφικά και θεματολογία το live game Warlords: Crystal of Power μπορεί να χαρακτηριστεί ως μοναδικό. Η επιτυχία πιστώνεται στη ΝetEnt, που για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο, πως δεν θεωρείται τυχαία μια από τις κορυφαίες παρόχους λογισμικού στο online live casino.

Μεσαιωνική θεματολογία

Πρόκειται για ένα από τα νέα live παιχνίδια της NetEnt, που εμπνέεται από τους μεσαιωνικούς πολεμιστές και τις μάχες τους. Διαθέτει έναν Σαμουράι, έναν Ιερέα και έναν Βάρβαρο, ενώ διαθέτει πέντε στήλες και 30 πιθανούς συνδυασμούς νίκης. Η NetEnt μέσα από τον κουλοχέρη Warlords: Crystal of Power μεταφέρει τον παίκτη στον Μεσαίωνα, βάζοντας τον στο κλίμα της μάχης, όπου πολεμιστές προσπαθούν να κατακτήσουν τον κόσμο. Δίνει μάλιστα στον παίκτη μέσω της επιλογής «i» να ενημερωθεί για όλα όσα χρειάζεται να ξέρει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ από την επιλογή Autoplay μπορεί να ρυθμίσει τους γύρους που θέλει να παίξει. Ειδική αναφορά χρειάζεται και το background του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όπου εμφανίζονται πολεμιστές με πανοπλία, σε ένα πεδίο μάχης.

Χαρακτηριστικά που κάνουν το Warlords μοναδικό

Για ακόμη φορά η NetEnt έκανε τρομερή δουλειά και δημιούργησε έναν κουλοχέρη, που θα αφήσει ικανοποιημένος τους παίκτες. Διαθέτει εντυπωσιακά τρισδιάστατα γραφικά, τα οποία είναι άψογα σχεδιασμένα και συνοδεύονται από μια μουσική που βάζει τον παίκτη σε κλίμα… μάχης. Στους τροχούς εμφανίζονται οι τρεις πολεμιστές, άγρια ζώα, διαμάντια και τρεις σημαίες. Αυτή με το μπλε χρώμα απεικονίζει ένα σφυρί, αυτή με το κόκκινο χρώμα απεικονίζει δυο σπαθιά, ενώ αυτή με το πράσινο ένα τόξο. Διαθέτει επίσης πολλές λειτουργίες, που αυξάνουν τις πιθανότητες νίκες και αυτό είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχει κερδίσει την προτίμηση των παικτών. Εντυπωσιακά γραφικά, ήχος βγαλμένος από Χουλιγουντιανές υπερπαραγωγές αλλά και μοναδικές λειτουργίες είναι κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Warlords: Crystal of Power που θα ενθουσιάσει τους παίκτες και θα χαρίσει μια μοναδική εμπειρία.