Στον κόσμο  με τα live παιχνίδια φέρνει μια από τις πιο πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές η NetEnt, που δημιούργησε το live game Vikings, το οποίο και βασίζεται στη σπουδαία τηλεοπτική παραγωγή του History. Όπως η σειρά έτσι και ο συγκεκριμένος live παιχνίδι αναμένεται να καθηλώσει τους παίκτες με τη θεματολογία, αλλά και τα εξαιρετικά γραφικά του.

Εντυπωσιακό από το intro video

Όπως προαναφέραμε το συγκεκριμένο live game βασίζεται στη διάσημη σειρά του History Channel, που λατρεύτηκε από εκατομμύρια θεατές και έχει φανατικό κοινό. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως στο συγκεκριμένο slot εμφανίζονται όλοι οι ηθοποιοί της σειράς και φυσικά ο βασιλιάς Ράγκναρ Λόθμπροκ, ο οποίος και ξεκίνησε την εισβολή σε Γαλλία και Αγγλία. Διαθέτει εξαιρετικά γραφικά και ηχητικά εφέ που βάζουν τον παίκτη απευθείας στη… μάχη. Εντυπωσιακό το intro video που δείχνει από το ξεκίνημα τι θα ακολουθήσει και στο οποίο εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές της σειράς. Στο background υπάρχει ένα τοπίο γεμάτο ομίχλη και νιφάδες χιονιού υπάρχουν σε όλη την οθόνη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα μυστηρίου.

Τα χαρακτηριστικά του “Vikings”

Περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες της σειράς, ενώ σύμβολα στους τροχούς είναι και τα κλασικά τραπουλόχαρτα (Α, Κ, Q, J). Επίσης στο ταμπλό θα δει κανείς ασπίδες και το Χρυσό V. Το σύμβολο με τη μεγαλύτερη αξία είναι φυσικά το Χρυσό V (από το Vikings), το οποίο επιβραβεύει τον παίκτη με επτά φορές για επτά ίδια σύμβολα στους τροχούς. Η λειτουργία Hotspot ενεργοποιείται όταν η τρίτη στήλη γεμίσει με τον ίδιο χαρακτήρα Viking (δηλαδή με έναν εκ των Φλόκι, Μπγιόρν, Λάγκερθα ή Ράγκναρ). Αυτομάτως, όλα τα σύμβολα στις υπόλοιπες στήλες μετατράπονται σε αυτό τον χαρακτήρα-σύμβολο. Αν ο Ράγκναρ προσγειωθεί στο Hotspot, όλοι οι Βίκινγκς (Φλόκι, Μπγιόρν, Λάγκερθα) γίνονται Ράγκναρ. Πρόκειται φυσικά για ένα παιχνίδι πλούσιο σε λειτουργίες, κάτι που θα καταλάβετε αν το δοκιμάσετε.

Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα κορυφαία live παιχνίδια. Ξεχωρίζει για τη θεματολογία του και τις πολλές λειτουργίες του και προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία στους παίκτες.