Ολοένα και πιο πλούσιος γίνεται ο κόσμος του διαδικτυακού παιχνιδιού. Τα live παιχνίδια αποτελούν έναν απ’ τους διαρκώς αναπτυσσόμενους τομείς του online live casino κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ την ευρεία γκάμα επιλογών παιχνιδιών, που προσφέρουν τρομερές εμπειρίες.

Το παιχνίδι Ultimate Super Reels δε μας ταξιδεύει σε τρομερές κινηματογραφικές σκηνές ή περίεργους κόσμους, ωστόσο είναι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή live παιχνίδια της iSoftbet.

Ultimate Super Reels: Τα χαρακτηριστικά του

Ο συγκεκριμένος live παιχνίδι μας θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα παραδοσιακά live παιχνίδια, κυρίως εξαιτίας των συμβόλων του, ωστόσο γίνεται εύκολα διακριτό το μοντέρνο στοιχείο του. Δε χωρά αμφιβολία ότι ο τίτλος του παιχνιδιού ανταποκρίνεται στο όνομα του. Προσφέρει ένα φαντεζί περιβάλλον, με «ζωντανά» χρώματα, μεγάλες και έντονες γραμματοσειρές, δίνοντας τον τόνο όλου του παιχνιδιού.

Οι τρεις πρώτες στήλες εμφανίζονται όπως σε όλα τα παιχνίδια, με άσπρο φόντο, αλλά όλα τα σύμβολα γεμάτα από χρώματα. Οι περισσότεροι θα αγαπήσετε τις έντονες γραμματοσειρές, ωστόσο κάποιοι ίσως να θεωρήσετε ότι είναι πολύ έντονα τα χρώματα και ίσως χρειαστείτε γυαλιά ηλίου! Πρόκειται για live game που ουσιαστικά αποτελείται από τρία παιχνίδια σε ένα, κάτι που εξαρτάται απ’ το ποσό των στοιχημάτων. Ο live παιχνίδι διαθέτει 5 πιθανούς συνδυασμούς, οι οποίοι επιτυγχάνονται αν εμφανιστούν τρία σύμβολα στη σειρά.

Μπορείτε να παίξετε αυτό το παιχνίδι ως τυπικό κουλοχέρη, αλλά εάν αυξήσετε το στοίχημα σας, το παιχνίδι θα είναι πιο διασκεδαστικό και θα σας φέρει καλύτερα βραβεία. Στον τέταρτο κύλινδρο, μπορείτε να κερδίσετε μια επιπλέον άμεση νίκη εάν το σύμβολό του ολοκληρώσει τη γραμμή νίκης στους πρώτους τρεις κυλίνδρους. Και στον πέμπτο κύλινδρο, μπορείτε να λάβετε είτε έναν πολλαπλασιαστή είτε ένα επιπλέον σύμβολο.

Ζωντανά χρώματα

Οι προγραμματιστές του ISoftBet μπορούν να δημιουργήσουν τέτοιου είδους ενδιαφέροντα αντίγραφα των κλασσικών κουλοχέρηδων σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μοντέλα. Ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να προσελκύσει πολλούς παίκτες και να γίνει πολύ θελκτικό. Και το Ultimate Super Reels δεν αποτελεί εξαίρεση. Έτσι, αν θέλετε να παίξετε ένα live game που προσφέρει όλο το πακέτο, επιλέξτε το Ultimate Super Reels.

Αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το παίξετε  σε κινητά τηλέφωνα καθώς και σε laptop ή pc. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με εξαιρετικό περιβάλλον και ζωντανή μουσική υπόκρουση. Ο τίτλος του τοποθετείται σε ένα φωτεινό αφρώδες χρώμα με έντονες λέξεις. Τα πάντα έχουν τολμηρή φύση και έτσι είναι πολύ εντυπωσιακά.