Ακόμη ένα κορυφαίο παχνίδι στην πλούσια συλλογή από live παιχνίδια προσθέτει η γνωστή πάροχος λογισμικού για online live casino η NetEnt, που φέρνει στον μαγικό κόσμο των live games τον κομψό κουλοχέρη Turn your Fortune. Είναι εμπνευσμένο από τη γαλλική Αρτ Νουβό και κερδίζει τις εντυπώσεις με τις μοναδικές του λειτουργίες.

Επηρεασμένο από τη γαλλική Αρ Νουβό

Με τον όρο Αρ Νουβό αναφερόμαστε στο διεθνές καλλιτεχνικό κίνημα, στην αρχιτεκτονική και στις εφαρμοσμένες τέχνες, κυρίως την διακόσμηση, που αναπτύχθηκε μεταξύ του 1890 και του 1910.Είναι ένα καλλιτεχνικό κίνημα που καλύπτει μια ευρεία γκάμα των καλών τεχνών, συμπεριλαμβανομένων της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης, της ζωγραφικής, της γραφιστικής, της κεραμικής τέχνης και της τέχνης του γυαλιού αλλά και των κοσμημάτων, των επίπλων και των υφασμάτων.

Η μοναδική εμπειρία του Turn your Fortune

Πρόκειται για ένα live game που διαθέτει 5 στήλες και 4 γραμμές και στόχος του παίκτη είναι να μαζεύει σύμβολα και κλειδιά ώστε να ανέβει επίπεδα. Ξεκινώντας από το χαμηλότερο επίπεδο, ο στόχος είναι να γεμίσει ο μετρητής από 5 ή 20 κενά ώστε να προχωρήσει το παιχνίδι στο Επίπεδο 1.  Οπτικά το Turn your Fortune έχει χλιδάτο φόντο, επηρεασμένο από τη γαλλική Αρ Νουβό, με πολύπλοκη διακόσμηση. Τα σύμβολα του παιχνιδιού είναι τα κλασικά τραπουλόχαρτα (A,K,Q,J) και επίχρυσα ζώα όπως σαλιγκάρια, κυπρίνοι, χελώνες, κουκουβάγιες και πεταλούδα, ενώ το λιοντάρι είναι το πιο ακριβό σύμβολο του παιχνιδιού

Το background είναι μαύρο, προκαλώντας αντίθεση με τα φοβερά γραφικά και τα χρώματα που υπάρχουν στο μπροστινό μέρος της οθόνης, ενώ στα αριστερά αυτής βρίσκεται το επιβλητικό χρυσό μηχάνημα. Όλα αυτά συνοδεύονται από μια μοναδική μελωδία, που γίνεται εντονότερη κατά το γύρισμα των τροχών. Όπως γίνεται αντιληπτό το live game Turn your Fortune πρόκειται για ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο παιχνίδι, που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία. Αν είστε λοιπόν έτοιμοι να γυρίσετε τους τροχούς της τύχης, τότε το live game Turn your Fortune σας περιμένει.