Την ευκαιρία στον παίκτη να κάνει τις ευχές του πραγματικότητα, δίνει μέσω του κουλοχέρη The Wish Master η κορυφαία εταιρία παροχής λογισμικού στο χώρο του online live casino NetEnt. Πρόκειται για ακόμη ένα live game που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις, έχει κερδίσει την προτίμηση των παικτών, με τη NetEnt να προσθέτει ακόμη ένα πετυχημένο slot στην πλούσια συλλογή της από live παιχνίδια. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως πολλοί είναι αυτοί που το συνδυάζουν με την ταινία τρόμου του 1997 “Wishmaster”, όπου ένα σατανικό Τζίνι απελευθερώνεται για πρώτη φορά μετά το 1127 π.Χ. και αναζητά τη γυναίκα που θα το ελευθερώσει για πάντα, αφού πρώτα εκπληρώσει τις τρεις ευχές της.

Τζίνι και μυθολογία

Σύμφωνα με την Αράβικη και Μουσουλμάνικη μυθολογία τα τζίνι είναι φανταστικά υπερφυσικά πλάσματα. Το τζίνι έχει ελεύθερη βούληση, εμφανίζεται πολλές φορές με ανθρώπινη μορφή και διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις. Στη στερεότυπη μορφή τους, τα τζίνι, κατοικούν μέσα σε μπουκάλια ή συνήθως σε λύχνους και η είσοδος/έξοδος τους από αυτά συνοδεύεται από την παρουσία πυκνού καπνού. Πολλά τζίνι μπορούν να αλλάζουν μορφή. Οι προθέσεις τους δεν είναι απαραίτητα δαιμονικές, υπάρχουν τζίνι που υποστηρίζουν το καλό ή και το αντίθετο. Σύμφωνα με το Κοράνι, έχουν φτιαχτεί από το Θεό και ζουν σε μια άλλη διάσταση. Τα πιο σατανικά από αυτά προσπαθούν να μπουν στη διάσταση των ανθρώπων και να ζήσουν σε αυτή, σκλαβώνοντας τις ψυχές των ανθρώπων και καταπατώντας έτσι τις εντολές του Θεού.

Το “The Wish Master” εκπληρώνει τις ευχές σου

Ελευθερώστε το τζίνι από το λυχνάρι και ετοιμαστείτε να πραγματοποιήσετε την κάθε σας επιθυμία. Όπως γίνεται κατανοητό, η βασική θεματολογία του παιχνιδιού είναι η εμφάνιση του Wish Master μέσα από το λυχνάρι, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι… ευχές του παίκτη. Μία απαλή αραβική μουσική συνοδεύει το παιχνίδι, όπου τα σύμβολα από γάτες, έχιδνες και άλλα ζώα συνδυάζονται αρμονικά με τα κλασικά σύμβολα των γραμμάτων J, Q, K και A και των αριθμών, ενώ ιδιαίτερος είναι ο ήχος των νομισμάτων σε κάθε περιστροφή. Διαθέτει εξαιρετικά γραφικά με πλούσια χρώματα, με το παιχνίδι να βάζει κατευθείαν τον παίκτη σε ένα περιβάλλον μυστηρίου, όπου υπάρχουν θησαυροί έτοιμοι να κατακτήσει, αρκεί φυσικά να το ζητήσει από το τζίνι.