Βασισμένο στην αμερικανική ταινία δράσης του 1979 The Warriors, η πάροχος λογισμικού για online isoftbet δημιούργησε το 2005 το ομότιτλο live game, που ξεχωρίζει για την απλότητα του. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία με τη συμμορία Warriors και ενώ τα γκράφιτι και η μουσική του κουλοχέρη θα σας μεταφέρουν στο Μπρονξ.

Η έμπνευση για τη δημιουργία του slot The Warriors

H συγκεκριμένη ταινία κυκλοφόρησε το 1979 και είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Sol Yurick του 1965. Η ιστορία επικεντρώνεται σε μια συμμορία της Νέας Υόρκης που πρέπει να κάνει ένα αστικό ταξίδι 48 χιλιομέτρων, από το βόρειο άκρο του Μπρονξ έως τα “λημέρια” τους στο Κόνι Άιλαντ (Coney Island) στο νότιο Μπρούκλιν, αφού παγιδεύονται για τη δολοφονία ενός σεβαστού ηγέτη συμμορίας. Η ταινία κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 9 Φεβρουαρίου, 1979. Θεωρείται μια καλτ ταινία, ωστόσο πολλά βιντεοπαιχνίδια και κόμικ έχουν στηριχθεί πάνω της.

Γκράφιτι και ιδιαίτερος σχεδιασμός

Σε σύγκριση με πολλά άλλα live παιχνίδια η αλήθεια είναι πως αυτό το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα για την απλότητα του. Τα κύρια σύμβολα του είναι η Mercy, το Swan, o Cowboy και ο Cochise. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τροχοί έχουν ένα απλό φόντο πίσω σχεδιασμένο με γκράφιτι. Το ίδιο ισχύει και για τα σύμβολα, καθώς επίσης πίσω από το καθένα υπάρχει σχεδιασμένο ένα γκράφιτι, που κάνει εντυπωσιακό το στυλ του παιχνιδιού. Διαθέτει πέντε τροχούς, ενώ το σύμβολο με τη μεγαλύτερη αξία είναι η Mercy.

Όπως προαναφέραμε πρόκειται για ένα απλό παιχνίδι, διαθέτει ωστόσο έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, με τα γκράφιτι να στολίζουν τους τροχούς καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμη ένα στοιχείο είναι η μουσική που ακούγεται και η οποία ταιριάζει απόλυτα στο σκηνικό και δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα. Παρά την απλότητα του διαθέτει στοιχεία που το κάνουν μοναδικό, αλλά και λειτουργίες που μπορείτε να ανακαλύψετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.