Ολοένα και πιο πλούσιος γίνεται ο κόσμος του διαδικτυακού παιχνιδιού. Τα live παιχνίδια αποτελούν έναν απ’ τους διαρκώς αναπτυσσόμενους τομείς του online live casino κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ την ευρεία γκάμα επιλογών παιχνιδιών, που προσφέρουν τρομερές εμπειρίες.

Ο χρήστης μπορεί να μεταφερθεί νοερά σε άλλες δεκαετίες, ψηφιακούς κόσμους, διάφορες περιοχές του πλανήτη, κινηματογραφικά σκηνικά, ακόμη και ζούγκλες! Ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα live παιχνίδια είναι το Testament της Play’n Go.

Testament: Τα χαρακτηριστικά του

Στον κόσμο των online παιχνιδιών, το εύρος επιλογών είναι πολύ μεγάλο. Μπορείς να παίξεις live παιχνίδια με σκηνικά από μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, αθλητικά γεγονότα και σπουδαία συγκροτήματα. Το live game Testament ασχολείται με το τελευταίο κομμάτι. Σας βάζει μέσα στο περιβάλλον των αρχόντων του thrash rock, την ομώνυμης μπάντας από την Καλιφόρνια και είναι εμπνευσμένο από το album του συγκροτήματος το 2012 με τίτλο Dark Roots of Earth.

Στα σύμβολα του παιχνιδιού περιλαμβάνονται τα κλασικά τραπουλόχαρτα (Α, Κ, Q, J). Τα πιο δυνατά σύμβολα θυμίζουν την thrash metal σκηνή. Ασπίδες, σκελετοί, λυκάνθρωποι, βρικόλακες και νεκροκεφαλές. Το τελευταίο είναι το πιο δυνατό σύμβολο και δίνει 2.5, 5, ή 12.5 Χ για 3αδα, 4αδα ή 5αδα αντίστοιχα. Επιπλέον το σύμβολο της νεκροκεφαλής μπορεί τυχαία να μετατραπεί σε wild, κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε γυρίσματος.

Οι Testament είναι αμερικάνικο thrash metal συγκρότημα το οποίο σχηματίστηκε το 1983, στην Καλιφόρνια. Έχουν κυκλοφορήσει δέκα στούντιο δίσκους με πωλήσεις που ξεπερνούν τα δώδεκα εκατομμύρια αντίτυπα, παγκοσμίως. Όπως γίνεται αντιληπτό, το live game που αναλύουμε πήρε το όνομα του απ’ το δημοφιλές συγκρότημα, ενώ τα περισσότερα σύμβολα επιλέχθηκαν με βάση το φοβερό άλμπουμ Dark Roots of Earth το 2012. Τα σύμβολα HP είναι όλες οι σημαδιακές εικόνες από τη σκηνή thrash metal. Ένα κρανίο, ένα βαμπίρ, ένας λυκάνθρωπος, ένας σκελετός και μια ασπίδα.

Τρομερή δουλειά

Οι προγραμματιστές έκαναν εξαιρετική δουλειά σχεδόν σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα live game που απογειώνει την κατηγορία των metal groups. Ακόμη και οι παίκτες που δεν έχουν ακούσει ποτέ την εν λόγω μπάντα ή δεν εκτιμούν το thrash metal εν γένει, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το παιχνίδι. Αν δε σας αρέσει τέτοιου είδους μουσική, ίσως απλά πρέπει να γυρίσετε την ένταση του ήχου προς τα κάτω.