Είστε λάτρεις των vintage slots; Ψάχνετε ένα live game με την αίσθηση του παλιού, αλλά με σύγχρονα γραφικά και υπέροχους ήχους; Τότε το Stickers της NetEnt αποτελεί μία ξεκάθαρη επιλογή για εσάς!

Η γνωστή σουηδική εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών, γνωστή για τα όμορφα live παιχνίδια, έκανε για άλλη μία φορά το θαύμα της, εμπλουτίζοντας την τεράστια συλλογή της με ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό και απλό στην χρήση live game τόσο για ερασιτέχνες, όσο και πιο έμπειρους παίκτες.

Stickers: Φρούτα, φρούτα και πάλι φρούτα!

Το Stickers αποτελεί ένα πολύχρωμο live game με εξαιρετικά ευχάριστο φόντο στο οποίο κυριαρχεί το πράσινο, παράλληλα η μουσική που το ντύνει καταφέρνει να χαλαρώσει τους παίκτες και να τους διασκεδάσει. Διαθέτει πέντε κυλίνδρους και 20 νικηφόρους συνδυασμούς με ελάχιστο ποντάρισμα τις 0,20 μονάδες και μέγιστο τις 200. Αυτό σημαίνει πως απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και πιο …μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες. Η θεματολογία και τα σύμβολα του Stickers έχουν να κάνουν, κυρίως, με τα φρούτα.

Θα δείτε μπροστά από την οθόνη σας να περνούν πεπόνια, πορτοκάλια, δαμάσκηνα, ακτινίδια, λεμόνια και ζουμερές φράουλες. Φυσικά, δεν λείπουν οι κλασικοί Άσοι, Βασιλιάδες, Ντάμες, Βαλέδες και 10άρια από τους κυλίνδρους. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως οι παίκτες δεν είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή του λάπτοπ τους για να …μπουν στο παιχνίδι, καθώς το Stickers είναι συμβατό με Android smartphones και tablets, αλλά και τα Iphone και Ipad.

Απλό και κατανοητό παιχνίδι

Το περιβάλλον του Stickers δεν θα δυσκολέψει κανέναν παίκτη, ανεξαρτήτως της εμπειρίας του στα live παιχνίδια. Στο κάτω δεξιά μέρος αυτού και το Coin Value μπορείτε να ορίσετε το όριο πονταρίσματός σας, όταν συμβεί αυτό πατήστε το κυκλικό πράσινο κουμπί Spin για να ξεκινήσει η διασκέδαση.

Στο αριστερό μέρος αυτού υπάρχει το κουμπί Auto Play το οποίο δίνει την δυνατότητα για γυρίσματα χωρίς διακοπή, ενώ στο δεξί μέρος υπάρχει το Max Bet. Πατώντας το θα τοποθετηθεί αυτόματα το μέγιστο ποσό πονταρίσματος.