Η κορυφαία πάροχος λογισμικού για online live casino NetEnt, έχει συνηθίσει να προσφέρει ποιοτικά live παιχνίδια στους παίκτες της, κάτι που κάνει για ακόμη μια φορά, φέρνοντας στον μαγικό κόσμο των live games το εξαιρετικό live game Steam Tower. Ατελείωτη δράση και εξαιρετικά γραφικά υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία στον παίκτη.

Ταξίδι στο χρόνο

Εκτός φυσικά από το μοναδικό περιεχόμενο των κουλοχέρηδων της, η NetEnt προσφέρει και ιστορικές γνώσεις μέσα από τα παιχνίδια της και αυτή τη φορά μας μεταφέρει στην εποχή της βιομηχανικής επανάστασης μέσω του Steam Tower. Πρόκειται δηλαδή για το σύνθετο σύστημα ραγδαίων μεταβολών και ανακατατάξεων – τεχνικών, οικονομικών, κοινωνικών και πολιτισμικών – οι οποίες οδήγησαν στην “εκβιομηχάνιση” της κοινωνίας στη Μεγάλη Βρετανία μεταξύ των ετών 1760 – 1860, ενώ επηρέασε στη συνέχεια και άλλα ευρωπαϊκά κράτη, αλλά και τις ΗΠΑ.

Τα χαρακτηριστικά του Steam Tower

Ακόμα ένα live game της γνωστής σουηδικής ιστοσελίδας, το οποίο είναι άρτια σχεδιασμένο και με απόλυτη αρμονία των γραφικών με τη βασική θεματολογία. Όλη η δράση λαμβάνει χώρα στον «Πύργο του Ατμού», όπου ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας… εισβάλλει για να σώσει την όμορφη κοπέλα. Πέρα από τα σύμβολα των γραμμάτων και των αριθμών, στο Steam Tower συναντάμε τέσσερα σύμβολα, τα οποία αποφέρουν και τα μεγαλύτερα κέρδη: τον καπνοδόχο, τον άντρα, την όμορφη κοπέλα και το μάτι του δράκου. Όσους περισσότερους ορόφους καταφέρει να ανέβει στον πύργο ο παίκτης, τόσο περισσότερες πιθανότητες κέρδους έχει.

Η συνολική εικόνα του συγκεκριμένου κουλοχέρη, θυμίζει κάτι από παλιό βιβλίο ή παλιές ιστορίες, όπου η πριγκίπισσα ήταν φυλακισμένη στον πύργο, περιμένοντας κάποιον να την ελευθερώσει. Διαθέτει εξαιρετικά 3D γραφικά, ενώ η μουσική δένει απόλυτα με το σκηνικό, προκαλώντας μυστήριο και αγωνία. Πρόκειται λοιπόν για ένα live game που προσφέρει διασκέδαση, ενώ με τις λειτουργίες και τα γραφικά του μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Μην χάνετε χρόνο. Σκαρφαλώστε λοιπόν στον πύργο και σώστε την πριγκίπισσα από τον δράκο που την κρατά φυλακισμένη.