Η NetEnt θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρίες online παιχνιδιών και διαθέτει στο πορτφόλιο της πολλά συναρπαστικά live παιχνίδια. Ένα απ’ αυτά είναι και το Starburst, το οποίο κυκλοφόρησε από τη συγκεκριμένη εταιρία το 2012.

Το Starburst διαθέτει πέντε κυλίνδρους και δέκα γραμμές, είναι ιδιαίτερα αγαπητό από πολλούς και βρίσκεται ψηλά στην προτίμηση της πλειοψηφίας των παικτών.

Κύρια χαρακτηριστικά του Starburst

Το Starburst σε γενικές γραμμές είναι ένα απλό live game, ωστόσο ο σχεδιασμός του είναι εκπληκτικός και οι λειτουργίες του είναι από τις κορυφαίες στο χώρο των online παιχνιδιών. Τα σύμβολα που συναντάμε στο εν λόγω παιχνίδι είναι διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια, σμαράγδια, πολύχρωμα αστέρια κι ένας χρυσός πλανήτης στον οποίο μέσα αναγράφεται η λέξη “BAR”. Αυτά τα σύμβολα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και με την εμφάνισή τους στην οθόνη «κλέβουν» τις εντυπώσεις αφήνοντας άφωνους τους παίκτες. Έτσι, το παιχνίδι χάρη σε αυτά μπορεί να γίνει ακόμη πιο διασκεδαστικό.

Τα γραφικά του είναι απλά, ενώ στο πίσω μέρος του παιχνιδιού φαίνεται το διάστημα. Επίσης, τα ηχητικά εφέ είναι εκπληκτικά και βάζουν απευθείας τον παίκτη στο κλίμα κάνοντας ακόμη πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό το παιχνίδι.

Απλό, αλλά συνάμα ελκυστικό

Με λίγα λόγια, το Starburst μέσα στην απλότητά είναι ένα από τα πιο δημοφιλή live παιχνίδια της NetEnt, είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και μπορεί να το χειριστεί ο οποιοσδήποτε με σχετική ευκολία. Κάτι που σίγουρα πρέπει να αναφερθεί, είναι ότι οι «ειδικοί» δεν έδειχναν ικανοποιημένοι με την ύπαρξή του, ωστόσο αυτό αποδείχθηκε διότι εκείνη την περίοδο δεν είχε βγει παρόμοιο live game με αυτό. Αποδεδειγμένα, λοιπόν, το Starburst είναι ένας live παιχνίδι, ο οποίος στη συνολική του εικόνα δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, αντίθετα μάλιστα θα σας αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους.