Η θεματική του μπορεί να μην εντυπωσιάζει ιδιαίτερα τους παίκτες, ωστόσο το Sparks μπορεί να αποδειχθεί μία πηγή διασκέδασης για όποιον επιλέξει να ασχοληθεί με αυτό.

Πρόκειται για άλλη μία δημιουργία της NetEnt, η οποία αποτελεί εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής για live παιχνίδια, η οποία τα τελευταία χρόνια δίνει μεγάλη βάση στο να μεταφέρει αυτά στη mobile σκηνή.

Sparks: Σαγηνευτικό περιβάλλον, μαγευτική μουσική

Το Sparks πρόκειται για ένα live game με πέντε στήλες και 20 νικηφόρους συνδυασμούς, στο οποίο το ποντάρισμα ξεκινάει από τα 0.20 και μπορεί να φτάσει ως τις 40 μονάδες. Το περιβάλλον αυτού είναι σαγηνευτικό, ενώ και η μουσική καταφέρνει να δώσει μία αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης σε αυτόν που θα το επιλέξει. Τα σύμβολα που περνάνε μπροστά από την οθόνη δείχνουν να τροφοδοτούνται με ηλεκτρισμό, κάτι που αποτελεί τον πρώτο και κύριο λόγο που οι παίκτες στρέφουν το βλέμμα τους στο Sparks.

Μπορείτε να τοποθετήσετε το ποντάρισμά σας με μεγάλη ευκολία από τα βελάκια που βρίσκονται δίπλα στο “Coin Value”, ενώ στο “Level” μπορείτε να αυξομειώσετε τον αριθμό νομισμάτων ανά γραμμή. Πατώντας στο “Max Bet” θα τοποθετηθεί αυτόματα το μέγιστο ποσό πονταρίσματος που είναι διαθέσιμο. Το κουμπί “Spin” είναι δύο βέλη που ενώνονται κυκλικά, πατήστε το και η περιπέτειά σας θα ξεκινήσει αμέσως.

Δύο τρόποι παιχνιδιού

Το Sparks δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες για δύο τρόπους παιχνιδιού, το “Win Left to Right” και το “Win Both Ways”. Μπορείτε να επιλέξετε ποιον από αυτούς θα χρησιμοποιήσετε από τα δύο κουμπάκια που υπάρχουν στο κάτω δεξιά μέρος αυτού. Το μπλε κουμπί είναι για το “Win Left to Right”, ενώ το μωβ για το “Win Both Ways”. Κάθε μία από αυτές τις επιλογές έχει διαφορετικό background, κάτι που σας επιτρέπει να τα ξεχωρίζετε καλύτερα. Αν θέλετε μία ήρεμη, σαγηνευτική και παράλληλα μαγευτική εμπειρία παιχνιδιού το Sparks είναι το κατάλληλο live game για εσάς. Είναι σίγουρο πως αξίζει την προσοχή σας.