Η NetEnt θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες online παιχνιδιών και διαθέτει στο πορτφόλιο της πολλά συναρπαστικά live παιχνίδια. Ένα απ’ αυτά είναι και το Secret of the Stones.

Πρόκειται για ακόμη μια πετυχημένη προσπάθεια της φημισμένης εταιρείας προκειμένου να μας δώσει την ευκαιρία να πάρουμε μια «γεύση» από έναν μυστικιστικό κόσμο, αυτή τη φορά τον κέλτικο.

Αν θέλετε να γνωρίσετε τα μυστικά από τον πολιτισμό των δρουίδηδων, τότε αυτό είναι το παιχνίδι που πρέπει να παίξετε. Τα τρισδιάστατα γραφικά δημιουργούν ένα εξαιρετικό περιβάλλον σε αυτό το παιχνίδι των 5 κολώνων και των 25 νικηφόρων συνδυασμών. Ταυτόχρονα, τα σύμβολα που σχετίζονται με τους δρουίδηδες του προσδίδουν ένα ιδιαίτερο «χρώμα». Την ίδια στιγμή υπάρχουν σύμβολα της κέλτικης κουλτούρας, όπως πέτρες, ζώα και γράμματα. Όλο αυτό το περιβάλλον «ντύνεται» με μία κατάλληλη μουσική και δημιουργείται ο κατάλληλος τόνος για το παιχνίδι.

Secret of the Stones: Τα χαρακτηριστικά

Τα γραφικά στο live game Secrets of the Stones είναι εξαιρετικά, κάτι που δεν αποτελεί είδηση για ένα παιχνίδι της NetEnt. Η ρύθμιση είναι πολύ όμορφη και το φόντο διαθέτει πολλά λαμπερά Celtic χρώματα, αλλά δεν υπάρχουν εικόνες που αναβοσβήνουν ή αποσπούν την προσοχή, οπότε είναι πολύ εύκολο να εστιάσετε στους κυλίνδρους.

Και σίγουρα θα θελήσετε να επικεντρωθείτε στους τροχούς, καθώς τα σύμβολα είναι πολύ όμορφα. Θα βρείτε πέτρες, γράμματα, δέντρα, ζώα και δρουίδηδες στους κυλίνδρους, αλλά μην ανησυχείτε – δεν θα χρειαστείτε κάποια κελτική γνώση για να πετύχετε με αυτό το παιχνίδι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βασική κατανόηση του παιχνιδιού και, ιδανικά, λίγη τύχη! Ο ήχος ταιριάζει επίσης καλά με το παιχνίδι – έχει Κελτικά χαρακτηριστικά και είναι αρκετά «ανεβαστική». Ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον ήχο χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου στο κάτω μέρος της οθόνης.

Θα το απολαύσετε

Είναι ένα φοβερό παιχνίδι που πολλοί παίκτες θα απολαύσουν. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει φανταστικά, υψηλής ποιότητας γραφικά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να έχετε μεταφερθεί σε έναν Κελτικό κόσμο. Όμως, αυτό δεν είναι όλο, αφού υπάρχουν επίσης πολλές γενναιόδωρες χαρακτηριστικές νίκες για να κάνουν το παιχνίδι πιο συναρπαστικό.

Τα σύμβολα είναι πολύ ευχάριστα και εμφανίζονται αρκετά συχνά. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα αυτού του παιχνιδιού είναι ότι δεν είναι διαθέσιμο σε κινητές συσκευές. Αυτό είναι πολύ περίεργο για ένα παιχνίδι NetEnt, οπότε είναι πιθανό ότι μια κινητή έκδοση του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον.