Ολοένα και πιο πλούσιος γίνεται ο κόσμος του διαδικτυακού παιχνιδιού.

Τα live παιχνίδια αποτελούν έναν απ’ τους διαρκώς αναπτυσσόμενους τομείς του online live casino κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ την ευρεία γκάμα επιλογών παιχνιδιών, που προσφέρουν τρομερές εμπειρίες.  Το παιχνίδι Santa’s Wild Ride δε μας ταξιδεύει σε τρομερές κινηματογραφικές σκηνές ή περίεργους κόσμους, ωστόσο είναι ένα απ’ τα πιο δημοφιλή live παιχνίδια της Microgaming.

Santa’s Wild Ride: Τα χαρακτηριστικά του

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό απ’ τον τίτλο, το εν λόγω live game έχει ως βασικό θέμα τον Άγιο Βασίλη και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των εορτασμών των Χριστουγέννων. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να το παίξουμε οποιαδήποτε άλλη στιγμή του έτους. Η δράση ξεκινά, όπως πάντα, με τον παίκτη να αποφασίσει σχετικά με τις επιλογές στοιχημάτων του.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι οι 243 πιθανοί συνδυασμοί. Οι παίκτες μπορούν επίσης να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα από έξτρα features και χαρακτηριστικά. Φυσικά, δεν θα ήταν Χριστούγεννα χωρίς δώρα, και το έξτρα δώρο μπορεί να εμφανιστεί σε κάθε γύρισμα. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για Χριστούγεννα ή μέσα Ιουλίου, το Santa’s Wild Ride είναι ένα γεμάτο δράση παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες.

Εορταστική διάθεση

Οι προγραμματιστές πρόσθεσαν πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά σε αυτήν την υποδοχή για να δημιουργήσουν την εορταστική διάθεση και να σας βοηθήσουν να κερδίσετε. Μπορείτε να φτάσετε σε επιπλέον επιβραβεύσεις αντιστοιχίζοντας τρία ή περισσότερα σύμβολα «κλειδιά». Αυτός ο Άγιος Βασίλης δεν οδηγεί το ελάφι, προτιμά το κουλ ποδήλατο! Γνωρίστε τον νέο κουλ Σάντα με τα νέα δώρα! Το παιχνίδι έχει ωραίο αστείο σχέδιο. Όλα τα σύμβολα σχεδιάζονται τέλεια. Το soundtrack περιέχει χριστουγεννιάτικα τραγούδια διατεταγμένα με μοντέρνο τρόπο.

Τα παιχνίδια κουλοχέρη που προσφέρονται με τόσες πολλές δυνατότητες είναι τέλεια για όλους τους οπαδούς των live games, που αναζητούν ψυχαγωγία και θετικά συναισθήματα. Στους τροχούς αυτού του παιχνιδιού με την υπέροχη Χριστουγεννιάτικη μουσική και γραφικά υψηλής ποιότητας θα δείτε τον Άγιο Βασίλη στο ποδήλατό του, γυναικεία και αρσενικά ξωτικά, ποδήλατα, πινακίδες «Προς τον Βόρειο Πόλο», κέικ, σάντουιτς, φλιτζάνια μπύρας, cupcakes και μπισκότα μαζί με τα ειδικά σύμβολα που αναφέρονται παραπάνω. Δοκιμάστε το ελεύθερο παιχνίδι του Άγριου Βασίλη και δεν θα απογοητευτείτε.