Τους Sabaton στον μαγικό κόσμο με τα live παιχνίδια φέρνει η Play’n Go, που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία και δυνατές συγκινήσεις στους παίκτες της, μέσα από το live game της “Sabaton”. Οι δημιουργοί της Play’n Go διάλεξαν μία από τις πλέον δυναμικές μπάντες για να κατασκευάσουν το πρώτο τους branded live game, που αναμένεται να ξεσηκώσει όσους δοκιμάσουν την τύχη τους σε αυτό.

Το συγκρότημα

Με φανατικό κοινό παγκοσμίως οι Sabaton είναι μια μπάντα που δημιουργήθηκε στο Φαλούν της Σουηδίας το 1999. Πρόκειται για ένα power metal συγκρότημα που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα πολέμου, ιστορικών μαχών και προσώπων. Αμέτρητες συναυλίες και περιοδείες, έχουν στην κατοχή τους οκτώ άλμπουμ από το 2005 έως και το 2016, ενώ μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια τους είναι το “Primo Victoria”, “The Last Stand”, “Coat of Arms” και “Uprising”. Μάλιστα ο δίσκος “The Last Stand” ανέβηκε στην κορυφή των φινλανδικών, σουηδικών και ελβετικών τσαρτ, ενώ μπήκε στο Top-20 στην Μεγάλη Βρετανία και στο Top-100 του αμερικάνικου Billboard.

Μάθημα headbanging από το live game “Sabaton”

Η αγάπη τους για τα όπλα, τις πολεμικές μηχανές, τα εκρηκτικά και τα πολεμικά τανκς είναι γνωστή. Ένα χαρακτηριστικό που η Play’n Go κατάφερε να περάσει και στο live game της, το οποίο βάζει τον παίκτη σε κλίμα… συναυλίας. Τα τραγούδια των Sabaton ακούγονται από τα ηχεία, ενθαρρύνοντας τους παίκτες να γίνουν φίλοι του συγκροτήματος καθώς γυρίσουν τους τροχούς. Τα σύμβολα είναι σπαθιά, χειροβομβίδες, κράνη από πιλότους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και πολεμικά κράνη της Ρωμαϊκή εποχής.

Τα πιο ακριβά σύμβολα είναι τέσσερα μέλη του συγκροτήματος κατά σειρά: Tommy Johansson, Hannes van Dahl, Chris Rörland και Pär Sundström. Το πιο ακριβό σύμβολο του παιχνιδιού είναι ο τραγουδιστής της μπάντας, ο Joakim Broden, το οποίο μπορεί να αλλάξει όλα τα κανονικά σύμβολα νίκης. Είναι ένα παιχνίδι πέντε στηλών και τριών γραμμών, με το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με τη σκηνή συναυλίας και τα φωτορυθμικά στο φόντο είναι σίγουρο πως το live game Sabaton θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους παίκτες