Το live game Rise of Dead δεν είναι ακόμη ένας live παιχνίδι που έχει ως κεντρικό του θέμα την Αρχαία Αίγυπτο. Αντίθετα είναι ένα από τα “must” live παιχνίδια με τη συγκεκριμένη θεματολογία, με την Play N’ Go να πιστώνεται την επιτυχία. Είναι δεδομένο πως οι λάτρεις της Αρχαίας Αιγύπτου και τον Φαραώ θα αγαπήσουν το συγκεκριμένο live game, ενώ τα χαρακτηριστικά και οι λειτουργίες του θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Συναρπαστική εμπειρία και εντυπωσιακά γραφικά

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ταξίδι στην Αρχαία Αίγυπτο και στους τάφους των νεκρών Φαραώ, όπου θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε το αρχαίο βιβλίο του Θωθ, αλλά και τους κρυμμένους θησαυρούς που βρίσκονται στις Πυραμίδες. Τα εξαιρετικά γραφικά του συγκεκριμένου κουλοχέρη είναι αυτά που προκαλούν εντύπωση, ενώ τα ηχητικά εφέ του παιχνιδιού και ο ήχος κατά το γύρισμα των τροχών μεταφέρουν τον παίκτη σε άλλη εποχή. Εντυπωσιακό background στο οποίο υπάρχει ένας αρχαίος ναός αιγυπτιακού στυλ, με τα ιερογλυφικά να στολίζουν τους τοίχους.

Τα χαρακτηριστικά του Rise of Dead

Το video slot αποτελείται από πέντε στήλες. Οι γραμμές πληρωμών είναι 20. Σημαντικό στοιχείο, το payout, που βρίσκεται στο 96%. Από εκεί και πέρα, οι μυστηριώδεις κατακόμβες της Αρχαίας Αιγύπτου δημιουργούν ένα φοβερό σκηνικό. Διαθέτει απίστευτες λειτουργίες, οι οποίες όταν βγουν στην οθόνη δίνουν άλλη διάσταση στην εμπειρία online live casino. Είναι πολλά και διαφορετικά και οδηγούν το παιχνίδι στο αποκορύφωμα. Η Γη των Φαραώ είναι μπροστά σας και ολόκληρο το πακέτο μαγνητίζει την προσοχή.Διάφορα πλάσματα της αιγυπτιακής μυθολογίας πρωταγωνιστούν. Στους τροχούς εμφανίζονται νεκροί Φαραώ, αλλά και σκαθάρια. Επιπλέον, τα νούμερα και τα γράμματα είναι εντυπωσιακά σχεδιασμένα και συμβάλλουν στην τρομερή εικόνα του παιχνιδιού.

Είναι δεδομένο πως η Play N’ Go έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στο συγκεκριμένο live game, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις επιθυμίες τόσο των φίλων της Αρχαίας Αιγύπτου, αλλά και όσων απλά αρέσκονται στα δυνατά video live games. Ετοιμαστείτε λοιπόν να ταξιδέψετε στη γη των Φαραώ και να ζήσετε μια συναρπαστική εμπειρία.