Με κεντρικό θέμα τον Ρομπέν των Δασών η γνωστή πάροχος κατασκευάστρια για live παιχνίδια Play’ N Go φέρνει στον μαγικό κόσμο των live games το Riches of Robin. Η  Play’ N Go  έβαλε τον καλύτερο της εαυτό στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να σας εντυπωσιάσει με τα γραφικά και τις λειτουργίες του.

Η θρυλική ιστορία του Ρομπέν των Δασών

Το παιχνίδι μας μεταφέρει στην μεσαιωνική Αγγλία, όπου ο Ρομπέν των Δασών άρπαζε χρήματα από τους πλούσιους και τα μοίραζε στους φτωχούς, πολεμώντας την τυραννία και την αδικία. Οι μύθοι γύρω από το πρόσωπο του είναι πολλοί, σύμφωνα με κάποιους λέγεται πως ήταν ευγενής, ο κόμης Ρόμπιν του Λόξλεϊ, τη γη του οποίου καταχράστηκαν άπληστοι άνθρωποι της εκκλησίας. Σύμφωνα με κάποιους άλλους πολέμησε στην Τρίτη Σταυροφορία, ενώ οι επικρατέστεροι είναι αυτοί που τον θέλουν υπερασπιστή του λαού, που πολεμάει εναντίον διεφθαρμένων αξιωματούχων και του τυραννικού καθεστώτος που τους προστατεύει.

Ανακαλύψτε το Riches of Robin

Με μια λέξη πρόκειται για ένα εντυπωσιακό live game και οι λόγοι που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι πολλοί. Διαθέτει εντυπωσιακά 3D γραφικά, ενώ το soundtrack ταιριάζει απόλυτα στο μεσαιωνικό σκηνικό και φυσικά στην ιστορία. Στο backgroung υπάρχουν εντυπωσιακά μεσαιωνικά κτήρια μέσα στο δάσος του Σέργουντ, ενώ η ομίχλη που υπάρχει προκαλεί μυστήριο. Στους τροχούς υπάρχουν σύμβολα όπως σπαθιά, μπαστούνια, κούπες και καρό και φυσικά ο Καλόγερος, ο Άλαν Α Ντέιλ, ο Λιτλ Τζον, ο Βασιλιάς Ριχάρδος και η Λαίδη Μάριαν. Τα πιο δυνατά είναι η Λαίδη Μάριαν και ο θρυλικός Ρομπέν των Δασών, που μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα. Σε περίπτωση μάλιστα κάποιον συνδυασμών ο Ρομπέν των Δασών ρίχνει το τόξο του, κάτι που φυσικά τον χαρακτηρίζει, καθώς σύμφωνα με τους μύθους ήταν ένας δεινός τοξοβόλος.

Πρόκειται λοιπόν για μία εξαιρετική μεταφορά της κλασικής βρετανικής ιστορίας, που μπορεί να προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση. Τα γραφικά και ο ήχος του θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, ενώ οι λειτουργίες που θα ανακαλύψετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα σας κάνουν να το βάλετε στη λίστα με τα αγαπημένα σας live παιχνίδια.