Μία από τις καλύτερες δημιουργίες της NetEnt αποτελεί το πασίγνωστο σε όλους Reel Rush. Για να είμαστε πιο αντικειμενικοί, αποτελεί σίγουρα ένα από τα πλέον δημοφιλή live παιχνίδια στις τάξεις των παικτών.

Όπως σε κάθε δημιουργία της εν λόγω εταιρείας ο σχεδιασμός και η παραγωγή γίνονται με έμφαση στην λεπτομέρεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις φορτώσει στην οθόνη θα σας κλέψει την καρδιά!

Reel Rush με 3.125 συνδυασμούς

Το Reel Rush δεν είναι ο παραδοσιακός “live παιχνίδι” που έχουμε συνηθίσει, καθώς οι μοναδικοί συνδυασμοί στις στήλες και οι τυχαίες επιλογές δίνουν στους παίκτες τόσες πιθανότητες νίκης όσες δεν είχαν φανταστεί ποτέ τους! Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω live game με τους πέντε τροχούς προσφέρει 3.125 γραμμές, πρακτικά μιλάμε για χιλιάδες τρόπους επιτυχίας όσων το επιλέξουν. Τα σύμβολα που περνάνε μπροστά από την οθόνη είναι κλασικά (καραμέλες, ανανάδες, σταφύλια, λεμόνια και κάθε λογής φρούτα), ωστόσο απεικονίζονται με εξαιρετικό τρόπο και υψηλότατη ποιότητα.

Για αυτό το λόγο, ίσως, οι παίκτες να πρέπει να προμηθευτούν γυαλιά ηλίου, καθώς τους περιμένει μία πανδαισία χρωμάτων και φρούτων στην προσπάθεια να φτάσουν στην κορυφή! Όσοι ασχολούνται περισσότερο με το διαδίκτυο θα συμπεράνουν από την πρώτη στιγμή πως το Reel Rush μοιάζει πολύ με το γνωστό παιχνίδι Candy Crush. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως η διαχείριση είναι το ίδιο εύκολη με όλα τα live παιχνίδια της NetEnt. Τα υπέροχα και ευχάριστα γραφικά συνοδεύει ευχάριστη μουσική που δένει με το όλο κλίμα, γενικά το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα χαραλό και απολαυστικό.

Η μορφή των στηλών

Το στοιχείο που εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος πως είναι διαφορετικό από τα άλλα live παιχνίδια είναι η μορφή των στηλών, εκεί όπου παρατηρείται γεωμετρική πρόοδος. Υπάρχει ένα σύμβολο στην πρώτη στήλη, τρία στη δεύτερη στήλη, πέντε στην τρίτη στήλη, τρία στην τέταρτη και ένα στην πέμπτη. Με λίγα λόγια αυτό σημαίνει πως οι παίκτες έχουν στη διάθεση τους 45 συνδυασμούς υπό αυτή τη μορφή. Το Reel Rush συνδυάζει το κλασικό με το νέο, χρησιμοποιεί το ρέτρο στιλ βιντεοπαιχνιδιών, έχει θεωρητική απόδοση το 97% και με τους 3.125 τρόπους νίκης κατατάσσεται ως ένα από τα πλέον δημοφιλή live παιχνίδια στο διαδίκτυο που σίγουρα αξίζει το ενδιαφέρον των παικτών.