Η Push Gaming μπορεί να είναι μια εταιρία παροχής λογισμικού για online live καζίνο που δεν είναι ευρέως γνωστή, ωστόσο έχει να προσφέρει πράγματα και αυτό διότι οι τίτλοι από live παιχνίδια που έχει κυκλοφορήσει στην αγορά είναι αξιόλογοι και κάποιοι εξ αυτών έχουν εξελιχθεί σε αγαπημένους των παικτών. Ένας από τους live games που φέρουν αυτό το παράδειγμα είναι και τo Razor Shark!

Ο φοβερός και τρομερός καρχαρίας είναι ο πρωταγωνιστής αυτού και χρειάζεται προσοχή γιατί… δαγκώνει. Το παιχνίδι διαδραματίζεται ένα υπέροχο σκηνικό που δεν είναι μόνο… εικόνα. Αντίθετα μάλιστα, το περιεχόμενο έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία που ανεβάζουν την ποιότητα του παιχνιδιού, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και διασκεδάσουν τους παίκτες. Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε αναλυτικά τι… πραγματικά είναι το Razor Shark και γιατί έχει κάνει αυτήν την επιτυχία!

Χαρακτηριστικά του Razor Shark

Το όλο σκηνικό συμβαίνει στον βυθό της θάλασσας, με φανταστικά και εντυπωσιακά χρώματα. Από εκεί προκύπτουν και τα σύμβολα του όπως είναι οι καρχαρίες, η μάσκα, ο αναπνευστήρας, και άλλα αντικείμενα που αφορούν τη θάλασσα. Όλα αυτά είναι άψογα σχεδιασμένα και δίνουν την εντύπωση στους παίκτες ότι κολυμπούν και αυτοί σε αυτήν τη θάλασσα με την εξαιρετική πολυχρωμία. Τα γραφικά κλέβουν την παράσταση και ευνοούν τη δημιουργία μιας ανάλαφρης ατμόσφαιρας. Επίσης, οι ήχοι που ακούγονται, συμβάλλουν σημαντικά στο να νομίζετε ότι κολυμπάτε και εσείς μέσα στη θάλασσα. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να μένουμε μόνο στο περιτύλιγμα, γιατί έτσι ίσως αδικήσουμε το ίδιο το παιχνίδι.

Γρήγορο με ανάλαφρη ατμόσφαιρα

Το gameplay του είναι αρκετά γρήγορο, όσο ανάλαφρη είναι η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί. Το Razor Shark διαθέτει πέντε στήλες και 20 γραμμές πληρωμής, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το ποσοστό αποπληρωμής του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια, βρίσκεται στο 96.7%, νούμερο που σπάνια συναντάς σε διαδικτυακό live game. Το χαμηλότερο δυνατό ποντάρισμα ανέρχεται στις 0,10 μονάδες και το υψηλότερο στις 100 μονάδες.

Συνολικά λοιπόν, το Razor Shark είναι ένας live παιχνίδι, ο οποίος αναμένεται -χωρίς υπερβολή- να σας εντυπωσιάσει έχοντας κερδίσει άλλωστε την προτίμηση της πλειοψηφίας των παικτών.