Η iSoftBet πρόσθεσε στην τεράστια συλλογή με live παιχνίδια άλλο ένα που μας ταξιδεύει στην Αμερική της δεκαετίας του 1950. Ο λόγος για το Pin Up Girls που έχει ως θεματολογία, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα όμορφα Pin Up Girls της εν λόγω εποχής. Η εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών για τα διαδικτυακά live καζίνο iSoftBet έκανε την εμφάνισή της το 2010 στο Λονδίνο. Αυτή την στιγμή αριθμεί πάνω από 400 παιχνίδια, τα περισσότερα από τα οποία είναι συμβατά με Android Smartphones, tablets, Iphone και Ipad.

Pin Up Girls: Ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο

Ένα μοντέλο pin-up είναι αυτό του οποίου η μαζική ανατύπωση φωτογραφιών έχει μεγάλη απήχηση στο ευρύ κοινό. Τα pin-ups προορίζονται για μη επίσημη εμφάνιση, δηλαδή για να αναρτηθούν πάνω στον τοίχο. Μοντέλα Pin Up μπορεί να είναι μοντέλα αισθησιακών φωτογραφήσεων, μοντέλα μόδας ή ηθοποιοί.

Οι pin-up εικόνες μπορεί είτε να έχουν κοπεί από περιοδικά ή εφημερίδες, είτε να είναι καρτ ποστάλ λιθογραφικής εκτύπωσης. Τέτοιου είδους φωτογραφίες συχνά εμφανίζονται σε επιτοίχια ή επιτραπέζια ημερολόγια. Αφίσες με pin-ups παρήχθησαν μαζικά και έγιναν δημοφιλής από τα μέσα του 20ου αιώνα.

Η διασκέδαση χτυπάει “κόκκινο”

Το φόντο του Pin Up Girls απεικονίζει μία σκηνή στην παραλία, με πικ-νικ και κάστρα από άμμο. Ένα τρενάκι δεσπόζει στο βάθος, ενώ ένας άντρας που θέλει να θαυμάσει τη σκηνή στέκεται δίπλα στο κόκκινο αυτοκίνητό του. Παράλληλα με τις «ωραίες» παρουσίες, θα βρείτε επίσης πολλά σύμβολα που σχετίζονται με την εποχή, όπως τροχοπέδιλα, ένα ραδιόφωνο τρανζίστορ, ένα ροζ μοτοποδήλατο και το κόκκινο αυτοκίνητο. Γενικά, αυτά τα σύμβολα προσφέρουν στο live game ένα ελκυστικό, νοσταλγικό αέρα.

Το Pin Up Girls έχει πέντε στήλες και εννέα πιθανούς συνδυασμούς, το ελάχιστο ποντάρισμα ξεκινά από τις 0,09 και φτάνει μέχρι τις 45 μονάδες. Διαθέτει εξαιρετικά γραφικά που παραπέμπουν στην δεκαετία του 1950, τα οποία “ντύνονται” ιδανικά με τα ηχητικά εφέ που δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα για κάθε είδους παίκτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Pin Up Girls θα φέρει το καλοκαίρι στην οθόνη του υπολογιστή σας, για αυτό κατεβάστε από το πατάρι το μαγιό σας και ετοιμαστείτε για βουτιές δροσιάς και διασκέδασης.