Το Piggy Riches πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα κορυφαία και πιο δημοφιλή live παιχνίδια στον κόσμο των live games. Ανήκει στη γνωστή σουηδική ιστοσελίδα παροχής λογισμικού για διαδικτυακά παιχνίδια, τη ΝetEnt, η οποία μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη για την επιλογή της να βγάλει στην αγορά ένα live game, που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κέρδισε πολλούς φανατικούς θαυμαστές.

Κύρια χαρακτηριστικά του Piggy Riches

Το Piggy Riches διαθέτει πέντε τροχούς και 15 γραμμές πληρωμής. Τα σύμβολα και τα γραφικά αντιπροσωπεύουν στον απόλυτο βαθμό τον τρόπο ζωής των πλούσιων και διάσημων γουρουνιών. Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, δεν είναι ένα απλό slot, ωστόσο μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλές νίκες, αφού εκεί μας παραπέμπει και το όνομά του. Το Piggy Riches είναι διαθέσιμο στην κινητή πλατφόρμα Net Entertainment Touch που είναι συμβατή σε iOS και Android.

Σύμβολα που δείχνουν νίκες

Το background του κουλοχέρη είναι ένα καταπράσινο λιβάδι, όπου στις άκρες έχει δύο εκπληκτικά σιντριβάνια. Τα σύμβολα είναι η Miss Piggy, ο κύριος Piggy, ενώ υπάρχουν επίσης κλειδί του χρηματοκιβωτίου, τσουβάλια με τα δολάρια, ράβδοι χρυσού, πορτοφόλι και κουμπαράς. Πέρα από τα δύο πρώτα (που έχουν φυσικά πρωταγωνιστικό ρόλο), όλα τα υπόλοιπα σύμβολα έχουν να κάνουν με χρήματα. Αυτό, βέβαια, βάζει πιο γρήγορα στο κλίμα τον παίκτη και του δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει πολλές νίκες. Τα εξαιρετικά γραφικά και τα ηχητικά εφέ του υπόσχονται -αν μη τι άλλο- μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία σ’ όσους προτιμήσουν να το επιλέξουν.

Επιπλέον, τα γραφικά και το φιλικό περιβάλλον του παιχνιδιού σας δίνουν τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε την κάθε στιγμή. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να μπείτε για λίγο στον κόσμο των πλούσιων γουρουνιών, όπου κρύβονται τσάντες με χρυσά νομίσματα, χρυσές πιστωτικές κάρτες, κλειδιά για πολυτελή διαμερίσματα και τις τράπεζες τους. Τα γουρούνια σίγουρα δε θέλουν να πέσουν στη λάσπη, προτιμούν να κυλιστούν στα πλούτη τους και είναι διατεθειμένα να μοιραστούν τις νίκες μαζί σας.