Πρόκειται αναμφίβολα για μιας από τις κορυφαίες και πολυαγαπημένες σειρές παγκοσμίως. Ο λόγος φυσικά για το Narcos, μια σειρά την οποία η NetEnt αποφάσισε να τη μεταφέρει στον μαγικό κόσμο με τα live παιχνίδια, προσθέτοντας έτσι στην πλούσια συλλογή της ακόμη ένα μοναδικό live game. Είναι βασισμένο στην σπουδαία τηλεοπτική σειρά του Netflix και βάζει τον παίκτη στον υπόκοσμο της Κολομβίας στη δεκαετία του 1980, όπου κυριαρχούσε ο Πάμπλο Εσκομπάρ.

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ με λίγα λόγια

Λίγοι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Πρόκειται για Κολομβιανό εγκληματία και ηγετική μορφή του Καρτέλ του Μεδεγίν, ο οποίος είναι γνωστός και ως ο «βασιλιάς της κοκαΐνης». Υπήρξε ένας από τους πλουσιότερους εγκληματίες στην ιστορία. Προσπάθησε μάλιστα να εισέλθει στην πολιτική ζωή της Κολομβίας και υποσχέθηκε να αποπληρώσει το δημόσιο χρέος της χώρας, ενώ έχτισε ακόμη και σχολεία, πάρκα, νοσοκομεία και πολλά σπίτια για τους φτωχούς ανθρώπους. Πέθανε στις 2 Δεκεμβρίου το 1993 κατά την προσπάθεια του να ξεφύγει από το Search Bloc, μια κολομβιανή ηλεκτρονική ομάδα παρακολούθησης. Εκείνη την ημέρα ο Πάμπλο Εσκομπάρ μαζί με τον σωματοφύλακα του, Alvaro de Jesús Agudelo, προσπάθησαν να διαφύγουν από τις στέγες των διπλανών σπιτιών και αμφότεροι έπεσαν από τα πυρά τις Εθνικής Αστυνομίας.

Στον υπόκοσμο του Μεδεγίν μέσω του… Narcos

Το συγκεκριμένο live game είναι 5στηλο με 243 πιθανούς συνδυασμούς νίκης. Περιλαμβάνει όλους τους χαρακτήρες της σειράς, τα σύμβολα στους τροχούς είναι τα κλασικά τραπουλόχαρτα (Α, Κ, Q, J), όπλα, μετρητά, πολυβόλα και χειροβομβίδες. Πρωταγωνιστής φυσικά είναι ο Πάμπλο Εσκομπάρ, μια όμορφη ξανθιά γυναίκα αλλά και οι δύο πράκτορες της DEA (Στιβ Μέρφι και Χαβιέ Πένια). Στην οθόνη επίσης εμφανίζονται σύμβολα φλαμίνγκο, αλλά και αεροπλάνα, με την πόλη του Μεδεγίν να είναι υπάρχει στο φόντο.

Για ακόμη μια φορά η NetEnt έβαλε τον καλύτερο της εαυτό, δημιουργώντας ένα live game που υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία στον παίκτη. Διαθέτει εκπληκτικά γραφικά και σάουντρακ, κρατάει σε αγωνία τον παίκτη, τον οποίο και βάζει με μοναδικό τρόπο στα… άδυτα των πανίσχυρων καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας, έχοντας μετατρέψει το συγκεκριμένο slot σε μικρή ταινία, που θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμη και τον πιο απαιτητικό παίκτη. Φυσικά είναι το κατάλληλο παιχνίδι για τους λάτρεις της δράσης και της αστυνομικής περιπέτειας.