Θέλεις να περάσεις ευχάριστες στιγμές, αλλά χωρίς να απομακρυνθείς απ’ τις αγαπημένες σου συσκευές; Θέλεις να συνδυάσεις την πιθανότητα οφέλους για την τσέπη σου και διασκέδαση; Τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τα κορυφαία live παιχνίδια της NetEnt, η οποία προσφέρει στο κοινό της τις κορυφαίες υπηρεσίες στον τομέα της.

Όπως συνήθως πράττει στις περισσότερες περιπτώσεις, κατέληξε σε φοβερό αποτέλεσμα και στο live game Mythic Maiden, έναν κουλοχέρη με 5 κολώνες, 30 νικηφόρους συνδυασμούς και πολύ όμορφα σκηνικά, που δίνουν άλλο ύφος στο παιχνίδι.

Mythic Maiden: Τα χαρακτηριστικά

Το σκηνικό είναι στημένο σε μια μυστική σοφίτα, γεμάτη από τρομερά κειμήλια, τα οποία αποτελούν συλλογή ενός δια βίου ταξιδιώτη. Πρόκειται για ένα μυστικιστικό παιχνίδι, το οποίο προσφέρεται σε υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα ήχου-εικόνας. Η σοφίτα σας περιμένει, ωστόσο, είναι ασφαλές να πάτε εκεί πάνω; Φυσικά, αν αντέχετε την περιπέτεια και θέλετε να κερδίσετε! Τα ευρήματα σας εκπροσωπούνται στις κολώνες και μπορεί να είναι κρανία, τρομακτικές αράχνες, σεντούκια θησαυρών, αποστεωμένα κεφάλια, ένα μυστηριώδες βιβλίο το οποίο κρατείται από ένα σκελετωμένο χέρι και διάφορα γράμματα, δημιουργημένα από λιωμένο κερί.

Το ανατριχιαστικό περιβάλλον ενισχύεται απ’ τα ηχητικά εφέ και τη σαρκοφάγο που στέκεται στο δεξί κομμάτι του τραπεζιού, στοιχεία που δημιουργούν μια τρομακτική περίσταση. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν 30 νικηφόρους συνδυασμούς και να διαλέξουν από 5 κολώνες. Πρόκειται για παιχνίδι συμβατό με συσκευές που χρησιμοποιούν Mac, Windows και Linux, ενώ είναι φιλικό προς τα smart phones, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από χρήστες Android και iPad συσκευών. Άλλωστε, η ΝetEnt είναι γνωστή για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, τα ποιοτικά προϊόντα και τα φοβερά «live παιχνίδια», τα οποία ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» απ’ την πρώτη στιγμή.

Υψηλού επιπέδου γραφικά

Θα διαπιστώσετε ότι όλα τα γραφικά και τα κινούμενα σχέδια που περιλαμβάνονται σε αυτό το προϊόν είναι πολύ εξειδικευμένα, παρουσιάζοντάς μια θαυμάσια επιλογή των εικονιδίων και των χαρακτηριστικών παιχνιδιού που θα εξασφαλίσουν διασκέδαση από την αρχή μέχρι το τέλος. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, είμαστε αρκετά σίγουροι ότι θα απολαύσετε την παρακολούθηση απ’ το… παρασκήνιο από το τρομακτικό, κλειδωμένο σεντούκι με το πρόσωπο.

Τα προϊόντα της NetEnt ποτέ δεν αποτυγχάνουν να διασκεδάσουν τους παίκτες με εκπληκτικά σκηνικά και αριστοτεχνικά εκτελούμενα γραφικά. Το εν λόγω παιχνίδι είναι η ενσάρκωση χιλιάδων ετών «σκοτεινών» δυνάμεων. Αν θέλετε να κάνετε βόλτα στον διαφορετικό κόσμο της αρχαίας μαγείας και των σκονισμένων φύλλων απαγορευμένης γνώσης, απολαύστε το κουλοχέρη Mythic Maiden.