Τα live παιχνίδια της Pragmatic Play αποτελούν τη διέξοδο γι’ αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση με όφελος για την τσέπη τους.

Πρόκειται για μια απ’ τις πιο δραστήριες εταιρείες στον τομέα των παιχνιδιών online live casino με προϊόντα που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες και απογειώνουν την εμπειρία της περιήγησης. Ένα απ’ αυτά τα προϊόντα είναι και το live game Mysterious.

Mysterious: Τα χαρακτηριστικά του

Πρόκειται για ένα live game που παίζεται ένα ταμπλό 4Χ4 με 256 πιθανούς συνδυασμούς. Είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές. Το Mysterious έχει μία μυστηριώδη και στοιχειωμένη αίσθηση, όπως καταδεικνύει και το όνομά του. Με Βικτοριανό θέμα, ο παίκτης ταξιδεύει σε έναν σκοτεινό δρόμο, όπου μπορεί να δει ένα τρομακτικό κάστρο στους λόφους. Ο βραδινός ουρανός είναι γεμάτος σύννεφα και καθώς γυρίζουν οι τροχοί πέφτουν αστραπές.

Στα σύμβολα περιλαμβάνονται τα χαμηλής αξίας μπαστούνια, καρό, κούπες και σπαθιά. Έπειτα υπάρχουν και 4 πρόσωπα ζώων: ένας ταύρος, ένα λιοντάρι, μία κουκουβάγια και ένας κριός, όλα τους με ένα «σατανικό» βλέμμα. Με 256 πιθανούς συνδυασμούς ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει νίκες με συνδυαζόμενα σύμβολα από τα αριστερά προς τα δεξιά σε γειτονικούς τροχούς.

Τρομερά γραφικά

Η Pragmatic Play γνωρίζει καλά το αντικείμενο της, αυτό ήταν γνωστό εκ των προτέρων, όμως πήγε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με το Mysterious. Το ταλέντο της ομάδας τους λάμπει, και αυτό είναι εμφανές τόσο από πλευράς δημιουργίας, όσο και εκτέλεσης. Είναι ένα εξαιρετικά επαγγελματικό προϊόν. Ακόμη και μικρά πράγματα όπως ο ήχος που προσγειώνεται συμβάλλει στην απόλαυση. Σε λειτουργία turbo τα κλικ μας ακούγονται σαν κτύποι της καρδιάς, βήματα, ή το thudding στην πόρτα τα μεσάνυχτα. Τα γραφικά είναι εξαιρετικά, όπως και το soundtrack, και έτσι είναι και ο κατάλογος των πρόσθετων στοιχείων. Όλα αυτά σας ταξιδεύουν σε βικτοριανό κόσμο και οδηγούν σε μια ευχάριστη διαδικασία.

Με το Mysterious δεν αισθάνεται κανείς ότι ο σκοπός του βασικού παιχνιδιού είναι να κερδίσει το δικαίωμα να κερδίσει όλες τις επιβραβεύσεις. Πρόκειται πρωτίστως για διασκέδαση και έπειτα για οτιδήποτε άλλο. Το Mysterious είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που προβάλλει μια νέα κατεύθυνση απ’ την Pragmatic Play. Μην τρομάξετε από τα φαντάσματα, ο θεατρικός τρόμος είναι εκεί για να αποτελέσει την τέλεια συνοδεία του παιχνιδιού.