Μπορεί το γνωστό anime Sailor Moon να θεωρείται κατεξοχήν ένα κοριτσίστικο κινούμενο σχέδιο, η  Play’n Go ωστόσο κατάφερε να το μεταφέρει με απόλυτη επιτυχία στον μαγικό κόσμο των live games, δημιουργώντας το Μoon Princess, ένα από τα live παιχνίδια που έχουν αγαπηθεί από το ανδρικό κοινό.

Ένα από τα πιο διάσημα anime παγκοσμίως

Δράση, φαντασία και ρομάντζο είναι τα τρία χαρακτηριστικά του κινουμένου σχεδίου Sailor Moon, που προβλήθηκε τη δεκαετία του 90′ και από την ελληνική τηλεόραση, δημιουργώντας εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, ενώ ακόμη και σήμερα στην Ιαπωνία θεωρείται σύμβολο. Είναι χαρακτηριστικό πως έχουν πωληθεί περισσότερα από 35 εκατομμύρια αντίτυπα του manga, ενώ τα κέρδη από το merchandise της σειράς ανέρχονται σε περισσότερα από 13 δισεκατομμύρια.

Η σειρά Sailor Moon διηγείται τις περιπέτειες της Usagi Tsukino, ενός κοριτσιού του γυμνασίου, το οποίο μια μέρα συναντά μια γάτα που μπορεί να μιλά. Η γάτα λέει στην Usagi πως είναι μια πολεμίστρια και πρέπει να προστατέψει την γη από το σκοτεινό βασίλειο. Έτσι η Usagi αποκτά τη δύναμη να μεταμορφώνεται στην πολεμίστρια Sailor Moon. Στη σειρά εμφανίζονται επίσης οι πολεμίστριες  Αmi Mizuno, Rei Hino, Makoto Kino και η Minako Aino. Επίσης, ένας άντρας εμφανίζεται ως Tuxedo Mask και σώζει την Sailor Moon όποτε κινδυνεύει.

Τα χαρακτηριστικά του κουλοχέρη Moon Princess

Με μοβ φόντο, αυτό το παιχνίδι με ιαπωνικές επιρροές διαθέτει ποικιλία μυστικών αντικειμένων και τρεις πριγκίπισσες (Love, Star και Storm) ως σύμβολα, ενώ το Φεγγάρι είναι το σύμβολο που αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα σύμβολα. Στο Moon Princess τα σύμβολα πέφτουν στο 5Χ5 ταμπλό και οι νίκες έρχονται με σειρές τριών ίδιων συμβόλων, είτε οριζόντια είτε κάθετα. Όταν ο παίκτης κερδίζει, τα σύμβολα που συνέβαλαν στη νίκη απομακρύνονται από το ταμπλό και στη θέση τους πέφτουν νέα σύμβολα. Ξεχωρίζει για τα μοναδικά του γραφικά, που συνοδεύονται από μια μουσική μυστηρίου και ενώ στα δεξιά της οθόνης υπάρχουν οι πολεμίστριες που εναλλάσσονται μεταξύ τους. Αναμφίβολα το Moon Princess υπόσχεται μια μοναδική περιπέτεια και διαθέτει λειτουργίες που θα κερδίσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό παίκτη.