Το διαδικτυακό παιχνίδι γίνεται ολοένα και πλουσιότερο, το online live casino αρχίζει αποκτά με γεωμετρική πρόοδο πολλούς περισσότερους fans. Τα live παιχνίδια αποτελούν ένα απ’ τα πιο διαδεδομένα «καταφύγια» των παικτών στο διαδίκτυο.

Μια απ’ τις κορυφαίες εταιρείες πάνω στον τομέα, με μερικά πραγματικά πολύ ποιοτικά προϊόντα είναι η isoftbet.

Lucky Clover: Τα χαρακτηριστικά του

Ένα απ’ τα πιο παραδοσιακά προϊόντα της εταιρείας είναι το live game Lucky Clover. Είναι το ιδανικό live game για όσους αρέσκονται στα απλά παιχνίδια που θυμίζουν κάτι από τα παλιά live games. Το Lucky Clover είναι ένα live game σε Ιρλανδικό στυλ και πράσινο χρώμα. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι εξαιρετικά εύκολος και απλός καθώς όλοι οι κανόνες και οι νίκες είναι εμφανείς στην οθόνη την ώρα του παιχνιδιού.

Η μουσική ταιριάζει απόλυτα με το θέμα και δεν ενοχλεί τους περισσότερους παίκτες. Η απλότητά και η ευκολία του παιχνιδιού το κάνουν να ξεχωρίζει, και γίνεται ιδιαιτέρως αγαπητό από τους λάτρεις των παλιών κουλοχέρηδων. Τα εικονίδια που συναντάμε είναι τα γνωστά σε όλους Bar και 7άρια. Διαθέτει τρεις στήλες και πέντε πιθανούς  συνδυασμούς, ενώ το προοδευτικό σε κρατάει διαρκώς σε εγρήγορση γιατί μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός.

Αυτό το πράσινο εργοστάσιο είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη του κουλοχέρη, γιατί είναι εγγυημένες οι υψηλές επιβραβεύσεις. Αυτό το πεντακύλινδρο παιχνίδι είναι γεμάτο από σύμβολα, τα οποία φέρνουν τύχη και ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Τα τριφύλλια, οι καμπάνες, τα νομίσματα, τα επτά, οι μπανάνες, τα κεράσια και πολλά άλλα σύμβολα είναι η αιτία μιας τόσο εκπληκτικής ατμόσφαιρας σε αυτό το παιχνίδι.

Κυριαρχεί το τριφύλλι

Το τριφύλλι είναι βασικό χαρακτηριστικό σε πολλά live games, συχνά σε εκείνα που έχουν ιρλανδικό θέμα. Τα τριφύλλια θεωρείται ότι γενικά έχουν μόνο τρία φύλλα και η εύρεση ενός με τέσσερα φύλλα θεωρείται μεγάλη τύχη. Αυτή είναι ακριβώς η ιδέα πίσω από το live game. Φυσικά, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να φτιάξεις ένα κουλοχέρη εξ ολοκλήρου γύρω από τις εικόνες τριφυλλιού. Επομένως, αυτή η προσφορά περιέχει επίσης εικονίδια και γραφικά άλλων αντικειμένων, όπως κεράσια και καμπάνες. Ωστόσο, αυτά τα εικονίδια παρουσιάζονται με κάποια πολύ εντυπωσιακά γραφικά, κάτι που πρέπει να ειπωθεί.