Ένα από τα εντυπωσιακά live παιχνίδια που διαθέτει στην πλούσια συλλογή της η Pragmatic Play, είναι το John Hunter and the secret of Da Vinci’s Treasures, που αναμφίβολα πρόκειται για το slot με τον μεγαλύτερο τίτλο στην ιστορία του online live casino.

Ατελείωτη περιπέτεια στο John Hunter and the secret of Da Vinci’s Treasures

Ο συγκεκριμένος live παιχνίδι ανήκει στη σειρά τίτλων που έχει λανσάρει η Pragmatic Play, που έχουν φυσικά ως πρωταγωνιστή τον Τζον Χάντερ και τις περιπέτειες του. Έτσι μετά την επίσκεψή του στην αρχαία Αίγυπτο και στον πολιτισμό των Αζτέκων, ο Χάντερ εμπλέκεται με τον κώδικα Ντα Βίντσι και σας προσκαλεί να τον βοηθήσετε στη νέα αυτή περιπέτεια, στην προσπάθεια του να βρει τον κρυμμένο θησαυρό. Όπως όλα τα live παιχνίδια της συγκεκριμένης σειράς, έτσι και το John Hunter and the secret of Da Vinci’s Treasures ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά 3D γραφικά του τα αληθινά χρώματα του. Η μουσική φυσικά είναι η κατάλληλη, προκαλεί αγωνία, ενώ βάζει τον παίκτη σε κλίμα… περιπέτειας. Εντυπωσιακό background, με τους τροχούς να βρίσκονται πάνω σε έναν παλιό χάρτη και ενώ υπάρχει ένα αναμμένο κερί, αλλά και μια πυξίδα.

Εντυπωσιακά 3D γραφικά

Το συγκεκριμένο live game είναι 5στηλο, με τρεις γραμμές και 25 πιθανούς συνδυασμούς. Οι τροχοί του είναι σε χρυσό πλαίσιο και στο φόντο βρίσκονται όλα τα σχετικά ενός εξερευνητή. Χάρτες, πυξίδες και τα συναφή. Στα δυνατά σύμβολα του παιχνιδιού περιλαμβάνονται ένα βιβλίο, ένα τόξο, ένα σακίδιο πλάτης, ένα μοντέλο ελικοπτέρου του Ντα Βίντσι και φυσικά ο ίδιος ο Τζον Χάντερ. Τα πιο αδύναμα σύμβολα είναι τα κλασικά σύμβολα από την τράπουλα (Α, Κ, Q, K, 10, 9). Το John Hunter and the secret of Da Vinci’s Treasures είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι που συνδυάζει κάποια ιστορικά γεγονότα και φανταστικές ιστορίες του πρωταγωνιστή Τζον Χάντερ. Εξαιρετικά γραφικά που κάνουν την ιστορία να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας, αλλά και λειτουργίες που θα ανακαλύψετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, εκτοξεύουν την αδρεναλίνη στα ύψη.