Το Jackpot Jamba σχεδιάστηκε από την BetSoft για να σας βάλει σε κλίμα πάρτι με πεντανόστιμους χυμούς φρούτων και ατελείωτη διασκέδαση. Η τζαζ μουσική που ακούγεται στο background κάνει ακόμα πιο ευχάριστη και χαλαρή την ενασχόλησή με το εν λόγω live game. Όλα αυτά την ώρα που το Jackpot Jamba είναι συμβατό με όλες τις συσκευές (υπολογιστές, λάπτοπ, τάμπλετ, smartphones).

Jackpot Jamba: Χρώματα παντού!

Το Jackpot Jamba αποτελεί ένα live game με πέντε στήλες, τρεις γραμμές και εννέα πιθανούς νικηφόρους συνδυασμούς. Το χαμηλότερο ποντάρισμα είναι 0,09 μονάδες και το υψηλότερο οι 45 μονάδες, αυτό σημαίνει πως είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους παίκτες, όσο και πιο …μπαρουτοκαπνισμένους στον εν λόγω χώρο. Τα σύμβολα που θα περάσουν μπροστά από την οθόνη σας όσο παίζετε το Jackpot Jamba είναι όμορφα σχεδιασμένα, ταιριάζοντας απόλυτα με την όλη θεματολογία του παιχνιδιού που έχει να κάνει με ένα ατελείωτο πάρτι φρούτων.

Αποτελούνται από διάφορες κορδέλες, τυλιγμένα κουτιά δώρων, γυαλιά Martini, εικονίδια jackpot, μπαλόνια, καπέλα, φρούτα (κεράσια και βατόμουρα), κόκκινο επτάρι και το Party 7s. Παράλληλα, στο background ακούγεται τζαζ μουσική που δεν αποκλείεται να σας σηκώσει από την καρέκλα σας για να χορέψετε!

Εύκολο στην χρήση

Όπως συμβαίνει με όλα τα live παιχνίδια που έχει δημιουργήσει η BetSoft, το Jackpot Jamb είναι ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση από κάθε παίκτη, ενώ παράλληλα οι κανόνες του είναι απλοί.

Τοποθετήστε το ποντάρισμά σας στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης και έπειτα πατήστε το στρογγυλό κίτρινο κουμπί spin που βρίσκεται δίπλα για να ξεκινήσει η διασκέδαση. Στο αριστερό μέρος αυτού βρίσκεται και το κουμπί Bet Max για να τοποθετήσετε αυτόματα το μέγιστο δυνατό ποντάρισμα.