Το Inferno Joker ανήκει στην πλουσια και εντυπωσιακή συλλογή από live παιχνίδια της Play n’ Go. Διαθέτει 5 στήλες, 3 γραμμές και 5 πιθανούς συνδυασμούς. Παίζεται σε όλες τις συσκευές και τα πονταρίσματά του κυμαίνονται από τις 0.05 ως τις 100 μονάδες. Αυτό το κλασικό slot είναι εκρηκτικό, κυκλοφόρησε με έξτρα features και μπορεί να δώσει ως και 2,500Χ.

Οπτικά το Inferno Joker είναι μάλλον απλό. Με μοβ background θυμίζει κλασικό κουλοχέρη και στους τροχούς πέφτουν κεράσια, δαμάσκηνα, λεμόνια, καρπούζια, χρυσοί ράβδοι χρυσού και τυχερά κόκκινα 7αρια. Επίσης υπάρχει το Joker, που είναι το πιο δυνατό σύμβολο από τα παραπάνω και το οποίο δίνει 5, 15 ή 100Χ για 3αδα, 4αδα ή 5αδα.

Δίχως σύμβολο wild στο παιχνίδι, απόλυτος πρωταγωνιστής είναι το Inferno Joker scatter. Ένα και μόνο Inferno Joker σύμβολο στο μεσαίο τροχό ενεργοποιεί έξτρα γυρίσματα. Έπειτα αυτός ο τροχός διατηρείται, όπως και όσοι άλλοι τροχοί έχουν Joker.

Όλα τα σύμβολα Joker στη συνέχεια μεταμορφώνονται σε Inferno Joker σύμβολα. Αν 1 ή περισσότερα Joker σύμβολα προσγειωθούν σε άλλους τροχούς, τότε και αυτοί οι τροχοί διατηρούνται στα έξτρα γυρίσματα. Αυτά συνεχίζονται μέχρι να μην εμφανιστούν άλλα Joker ή μέχρι να γεμίσουν όλοι οι τροχοί με Inferno Joker scatters.

Το Inferno Joker είναι με διαφορά το πιο δυνατό σύμβολο και δίνει 25, 75 ή 500Χ για 3αδα, 4αδα ή 5αδα. Αν ο παίκτης καταφέρει να γεμίσει όλους τους τροχούς με Inferno Jokers, το Χ φτάνει στο 2,500!

Συμπερασματικά, το Inferno Joker είναι ένα κλασικό live game με μία μικρή λεπτομέρεια που δίνει έξτρα ενδιαφέρον. Ως δημιουργία της Play n’ Go είναι παιχνίδι με συχνή δράση.