Τα live παιχνίδια της iSoftBet αποτελούν τη διέξοδο γι’ αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν διασκέδαση με με ενδιαφέροντα γραφικά.

Πρόκειται για μια απ’ τις πιο δραστήριες εταιρείες στον τομέα των παιχνιδιών online live casino με προϊόντα που καλύπτουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες και απογειώνουν την εμπειρία της περιήγησης. Ένα απ’ αυτά τα προϊόντα είναι και το live game Illusions 2.

Illusions 2: Τα χαρακτηριστικά του

Πρόκειται για τη συνέχεια του πολύ επιτυχημένου κουλοχέρη Illusions, από την ιστοσελίδα iSoftBet. Το παιχνίδι συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε το πρώτο,  με πολλά μαγικά κόλπα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για ένα πεντάστηλο live game με 30 πιθανούς συνδυασμούς, με το παιχνίδι να είναι αρκετά «ήπιο» σε σχέση με άλλα, δίνοντας στον καθένα την ευκαιρία να παίξει και να διασκεδάσει. Τα βασικά σύμβολα του παιχνιδιού προέρχονται από τράπουλα, ενώ τα ειδικά σύμβολα έχουν να κάνουν με την μαγεία και ότι περιστρέφεται γύρω από αυτή τη λέξη.

Το μυστήριο προσφέρεται στο Illusions 2, ένα όμορφα σχεδιασμένο, μαγικό παιχνίδι από την iSoftBet. Αυτό το παιχνίδι με 5 τροχούς και 30 γραμμές επιβράβευσης σας δίνει τη δυνατότητα για αρκετές νίκες. Προσέξτε τον μάγο που μπορεί να εκτελέσει κόλπα για να κάνει ολόκληρους τους τροχούς να τρέχουν ασταμάτητα. Ο live παιχνίδι είναι διαθέσιμος για αναπαραγωγή σε όλες τις συσκευές.

Σφαίρες και κουνέλια

Η iSoftBet συνήθως προσφέρει φανταστικούς live games και το Illusions 2 δεν αποτελεί εξαίρεση. Το σκηνικό είναι μια θεατρική σκηνή με τους κυλίνδρους που περιλαμβάνουν μια ποικιλία από μαγικά συναφή είδη. Τα σύμβολα υψηλότερης αξίας περιλαμβάνουν μια κρυστάλλινη σφαίρα, ένα μπουκέτο λουλουδιών, ένα κουνέλι σε ένα καπέλο και τον όμορφο βοηθό του μάγου.

Ψάξτε επίσης τον πολλαπλασιαστή που μπορεί να προσγειωθεί σε οποιοδήποτε κύλινδρο και να αυξήσει την επιβράβευση σας. Ακόμα καλύτερα είναι εάν πολλά ειδικά σύμβολα προσγειωθούν στο ίδιο γύρισμα με τον πολλαπλασιαστή, καθώς τότε θα συνδυαστούν για να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερες πιθανές νίκες.

Διαθέτοντας κορυφαία εμφάνιση και φανταστική μουσική επένδυση, το Illusions 2 είναι ένα πολύ εύκολο live game για να παίξετε. Αν αναλογιστούμε την αξιοπρεπή γκάμα χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων και των παροχών, είναι ένας ιδανικός live παιχνίδι για να δοκιμάσετε και να δημιουργήσετε μια μεγάλη νίκη ή περισσότερες.