Αν σας συναρπάζει ο κόσμος των πειρατών και είστε φαν του Πίτερ Παν και του Κάπτεν Χουκ, τότε το Hook’s Heroes αποτελεί το κατάλληλο live game για εσάς. Πρόκειται για άλλη μία σπουδαία δημιουργία της NetEnt, η οποία αποτελεί εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής παιχνιδιών για τα διαδικτυακά live καζίνο παγκοσμίως, η οποία διατηρεί ηγετική θέση στην εν λόγω αγορά.

Φημίζεται για τα κορυφαία live παιχνίδια που παρέχει στους πελάτες της, την ώρα που τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής αποτελούν η συνεχής καινοτομία και η διαρκής βελτιστοποίηση των προϊόντων της.

Hook’s Heroes: Μπείτε στο κλίμα της …Καραϊβικής

Το Hook’s Heroes αποτελεί ένα live game με πέντε στήλες και 20 γραμμές, το ελάχιστο ποντάρισμα σε αυτό είναι 0,20 και το μέγιστο φτάνει τις 200 μονάδες.

Διαθέτει υπέροχα, καρτουνίστικα γραφικά με καλοσχεδιασμένους χαρακτήρες και εξαιρετικά ηχητικά εφέ που θα σας βάλουν αμέσως στο καλοκαιρινό κλίμα της Καραϊβικής! Η θεματολογία του Hook’s Heroes έχει να κάνει, φυσικά, με τους πειρατές. Τα κλασικά σύμβολα των γραμμάτων και των αριθμών πλαισιώνονται από τους …συνεργάτες του περίφημου Κάπτεν Χουκ, οι οποίοι είναι εδώ για να σας οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Συναρπάζει η μάχη του Πίτερ Παν με τον Κάπτεν Χουκ

Από την πρώτη στιγμή που θα ασχοληθείτε με το Hook’s Heroes θα μπείτε στον θαυμαστό κόσμο του Πίτερ Παν. Πρόκειται για τον φανταστικό χαρακτήρα που δημιούργησε ο σκωτσέζος μυθιστοριογράφος και θεατρικός συγγραφέας, J. M. Barrie, ένα ανθρωπόμορφο αγόρι με δύο χαρακτηριστικά:

Το πρώτο είναι εσαεί νέος και το δεύτερο ότι δύναται να πετάξει. Και στο Hook’s Heroes θα έρθει αντιμέτωπος με τον αδίστακτο πειρατή Κάπτεν Χουκ ο οποίος έχει ένα χέρι, καθώς ένας κροκόδειλος έφαγε το δεξί του το οποίο αντικατέστησε με έναν γάντζο.