Ολοένα και πιο πλούσιος γίνεται ο κόσμος του διαδικτυακού παιχνιδιού. Τα live παιχνίδια αποτελούν έναν απ’ τους διαρκώς αναπτυσσόμενους τομείς του online live casino κάτι που γίνεται αντιληπτό απ’ την ευρεία γκάμα επιλογών παιχνιδιών, που προσφέρουν τρομερές εμπειρίες.

Ο χρήστης μπορεί να μεταφερθεί νοερά σε άλλες δεκαετίες, ψηφιακούς κόσμους, διάφορες περιοχές του πλανήτη, κινηματογραφικά σκηνικά, ακόμη και ζούγκλες! Ένα απ’ τα πιο ενδιαφέροντα live παιχνίδια είναι το Honey Rush της Play’n Go.

Honey Rush: Τα χαρακτηριστικά του

To live game Honey Rush είναι δημιουργία της Play’n Go και παίζεται σε ένα ταμπλό σε σχήμα εξάγωνου. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές συμπεριλαμβανομένων και των smartphones και tablets. Το θέμα του είναι οι μέλισσες και το μέλι και ο παίκτης καλείται να δημιουργήσει ομάδες από σύμβολα, τα οποία μας βοηθούν να φτάσουμε πιο εύκολα στη νίκη. Σε επίπεδο γραφικών, το live game προσφέρεται σε στυλ καρτούν και το φόντο του είναι ένα δάσος, με τους τροχούς σε σχήμα εξάγωνου ώστε να μοιάζουμε με κυψέλη. Ο παίκτης θα συναντήσει 4,5,6, 7, 6,5 και 4 σύμβολα σε σχήμα εξάγωνου. Τα σύμβολα αποτελούνται από τέσσερα διαφορετικά είδη λουλουδιών, χάλκινα, ασημένια και χρυσά νομίσματα και διαμάντια.

Υπάρχει επίσης και ένα βάζο με μέλι που μπορεί να αντικαταστήσει όλα τα σύμβολα. Ο παίκτης μπορεί να δημιουργήσει συνδυασμούς νίκης βάζοντας 5 ή περισσότερα συνδεόμενα σύμβολα σε μία ομάδα. Όταν δημιουργείται νικηφόρος συνδυασμός, τα σύμβολα που κέρδισαν φεύγουν από το ταμπλό και νέα σύμβολα τα αντικαθιστούν. Έτσι υπάρχει ευκαιρία για νέες νίκες.

Το Honey Rush είναι ένα φωτεινό live game που έχι να κάνει με μέλισσες και μέλι. Η ομάδα σχεδιασμού έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά δίνοντας στο παιχνίδι ένα βλέμμα που αντανακλά πραγματικά το θέμα, ακόμα και μέχρι να φτιάξει τους τροχούς ως κηρήθρα. Είναι ένα πραγματικά θαυμάσιο σχέδιο για ένα online live game και σας προσελκύει άμεσα.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιχνίδι, που μοιάζει αρκετά σε live games όπως το Moon Princess και το Viking Runecraft. Ωστόσο, έχετε μια εντελώς νέα εμπειρία παιχνιδιού. Είναι πολλά εδώ που δεν θα βρείτε σε άλλους τίτλους του Play’n GO, όπως τα άγρια ζώα. Επίσης, δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε μια νέα εμπειρία παιχνιδιού με άφθονες δυνατότητες νίκης.