Δεν είναι λίγοι αυτοί που θα κατέτασσαν στα επικά live παιχνίδια το Heavy Metal Warriors, το ιδιαίτερα εντυπωσιακό live game που εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο την τεράστια γκάμα της iSoftBet. Η εν λόγω εταιρεία που εδρεύει στο Λονδίνο προσφέρει παιχνίδια με υπέροχα γραφικά και δυναμικά ηχητικά εφέ, προσφέροντας πολλές ώρες διασκέδασης σε όλους.

Heavy Metal Warriors: Μαγεύουν οι τέσσερις γυναίκες πολεμιστές

Το Heavy Metal Warriors αποτελεί ένα πεντάστηλο live game με τρεις γραμμές και 243 πιθανούς συνδυασμούς, πράγμα ιδιαίτερα ασυνήθιστο για την iSoftBet. Το χαμηλότερο ποντάρισμα σε αυτό είναι οι 0,01 μονάδες και το υψηλότερο οι πέντε μονάδες. Το εν λόγω live game καταφέρνει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει η εταιρεία στο κοινό της πριν την κυκλοφορία του.

Το περιβάλλον αυτού είναι άκρως εντυπωσιακό και η θεματολογία του είναι σίγουρο πως θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων. Βασίζεται στο κλασικό αγγλικό κόμικ Heavy Metal, τα σκηνικά είναι όμορφα και τα σύμβολα ιδιαίτερα καλοσχεδιασμένα. Στους κυλίνδρους παρελαύνουν οι κυριολεκτικά ατρόμητες και καλλίγραμμες αμαζόνες όπως και πολύχρωμα σύμβολα. Τα ηχητικά εφέ και η μουσική του Heavy Metal Warriors θα σας κάνουν να πιστέψετε πως βρίσκεστε σε συναυλία κάποιας μέταλ μπάντας όπως οι AC/DC ή οι Iron Maiden.

Φιλικό στην χρήση από όλους

Το Heavy Metal Warriors είναι ένα εύκολο στην χρήση live game, μπορεί να ασχοληθεί μαζί του ακόμα και ο πιο άπειρος παίκτης στα διαδικτυακά καζίνο. Στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης μπορείτε να ορίσετε το ποντάρισμά σας, στο κέντρο αυτής υπάρχει το κυκλικό κουμπί με το Spin στο κέντρο αυτού. Πατήστε το και ξεκινήστε την δική σας περιπέτεια στο Heavy Metal Warriors!

Στο δεξί μέρος του spin υπάρχει το κουμπί Auto Spin για αδιάκοπα γυρίσματα. Οι τέσσερις αμαζόνες πολεμιστές είναι έτοιμες να παλέψουν μαζί σας για μεγάλα κέρδη, το μόνο που μένει από μέρους σας είναι να πάρετε την πανοπλία, την ασπίδα και το σπαθί σας και να ριχτείτε στη μάχη!